08 / 05 / 2024

Nesime Önel projeleri

Nesime Önel projeleri

Mimar Nesime Önel kimdir? Mimar Nesime Önel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nesime Önel, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nesime Önel..

İstanbul'a 18 yeni tünel geliyor!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Türkiye'nin tünel projeleri dünyaya tanıtıldı!

Türkiye’de inşaat sektörü için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak karayolu, metro, su ve atık su tünellerinin projelendirilmesini gerçekleştiren TÜNELDER çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul'a 16 yeni tünel geliyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın "Odak Şehir İstanbul" projeleri kapsamında trafiği rahatlatmak için 16 yeni tünel yol inşaatına başlanıyor. Bir tünel yol inşaatı devam ediyor, 11 tünel yolun projelendirme çalışmaları devam ediyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü arsa ve konut fiyatlarını yüzde 50 artıracak!

Köprü ve bağlantı yollarının yanı sıra yapımı devam eden 3. Köprü ve İstanbul Belediyesi’nin, kent merkezini Sarıyer’e bağlayacak olan tünel projeleri bölgedeki arsa ve konutlara ilgiyi artırdı.

İstanbul'a 3 yeni tünel geliyor!

İstanbul’da birkaç yıldır bekleyen tünel projeleri tekrar başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016’nın başında trafiğini rahatlatmak için 3 yeni tünel projesine start verecek.

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 26 Mayıs'ta!

Ülkemizde mega proje diye adlandırılan ve dünya sıralamalarında ilk beş içinde yer alan asma köprü, gergin eğik kablo askılı köprü, özel betonarme ve çelik köprü, viyadük ve tünel projeleri, Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda tanıtılacak.

106 tünel projesi bittiğinde uzunluk İstanbul-Çankırı mesafesine eş olacak!

Sert ve zorlu arazilerde hem sürücüleri rahatlatacak hem de trafik kazalarını en aza indirecek tünel projeleri gün sayıyor. Mevcut tünellerin uzunluğu İstanbul ile Edirne arasındaki mesafeye eş. 106 proje daha bittiğinde uzunluk, İstanbul-Çankırı kadar ol

Nesime Önel kimdir?

Mimar Nesime Önel kimdir? Mimar Nesime Önel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nesime Önel, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nesime Önel..

STFA, Suudi Arabistan'da büyük bütçeli projelere göz dikti!

Suudi Arabistan 'a tünel projeleri yaparak 1978 yılında adım attıklarını kaydeden STFA İnşaat Grubu Başkanı Mustafa Karakuş, ülkede 36 yılda çok sayıda iş üstlendiklerini belirtti

İstanbul kent orman projeleri 2013!

Biri Bakanlık diğeri ise Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a kurulacak kent ormanı projelerinin ayrıntıları için habere tıklayın. İşte İstanbul kent orman projeleri 2013...

San Juan Teotihuacan bölgesinde gizli tünel bulundu!

Meksika'nın kuzeydoğusunda yer alan San Juan Teotihuacan bölgesinde 2 bin yıllık gizli tünel bulundu

Marin Yapı Bağdat Caddesi projeleri için 20 milyon dolar ayırdı!

İnşaat sektörüne yön veren Marin Yapı son dönemde gözünü Bağdat Caddesi'ne dikti. Bu kapsamda Bağdat Caddesi'ne kat karşılığı yenileme projeleri için 20 milyon dolar ayırdı...

TOKİ projeleri 2013!

TOKİ ve KİPTAŞ gibi devlet destekli özel yatırımcıların yüklendiği birçok konut projesi bulunuyor. Bu projeler özellikle maket üzerinden alım yapan müşteriler için ekstra bir güven oluşturuyor. İşte devlet destekli o konut projeleri....

Nesime Önel projeleri Haberi

Nesime Önel projeleri

Nesime Önel kimdir?

Nesime Önel, 2005 yılında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni birincilikle bitirdi. 


Yıldız Teknik Üniversitesi Horan Parkı Kentsel Tasarım Yarışması 2005 de  3.lük ödülü, Çuhadaroğlu ALU’2004 yarışmasında mansiyon ödülü aldı. 


2008 yılında Gökhan Avcıoğlu ile Global Architecture Development dahilinde çalışmaya başladı. Şu anda ortağı olduğu GAD bünyesinde çalışmalarına devam ediyor.


GAD

Global Architectural Development (GAD), 1994 yılında İstanbul'da, Gökhan Avcıoğlu tarafından kurulan mimarlık...