15 / 05 / 2024

nesrin tuncel gaziantepteki iç mimarlara destek mi verecek

nesrin tuncel gaziantepteki iç mimarlara destek mi verecek

Gaziantep Girişimci İç Mimarlar Derneği Yöneticileri Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. 60 üyesi bulunan dernek yöneticileri ziyaret esnasında iç mimarlığın mesleki sorunlarını dile getirdi.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Yeşiltaç tarafından kuruldu.

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da NEsrin Esen tarafından kuruldu. 

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Consultancy Emlak Ve Spor Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erdinç Tuncel ve Ersin Tuncel ortaklığında kuruldu.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi Esenyurt'ta Hilal Tuncel ve Uğur Özant ortaklığında kuruldu.

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Lions Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tuncel tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Özeren tarafından kuruldu.

Nesrin Cavadzade Boğaz’da ev arıyor!

Son dönemde oynadığı dizi ve sinema projeleriyle gündeme gelen Nesrin Cavadzade, Boğaz'da ev arıyor.

nesrin tuncel gaziantepteki iç mimarlara destek mi verecek Haberi

nesrin tuncel gaziantepteki iç mimarlara destek mi verecek

Gaziantep Girişimci İç Mimarlar Derneği Yöneticileri Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. 60 üyesi bulunan dernek yöneticileri ziyaret esnasında iç mimarlığın mesleki sorunlarını dile getirdi. Mesleklerinin gelişmiş toplumlarda ihtiyaç, ülkemizde ise lüks kabul edilmesinin doğru olmadığını söylediler. Oysa bir mekanın doğru ve ekonomik kullanımı için iç mimari zorunludur. Çünkü yapılan iç dekorasyonunun bir defada beğenilecek, içe sinecek şekilde yapılarak, eşyaların ergonomisi baştan ayarlanarak rahat, kullanım kolaylığı ve harcanan paranın boşa gitmemesi için iç mimarinin kamu alanlarında da zorunlu hale getirilmesi gerekir. Böylece kaynak israfının en çok olduğu kamuda tasarruf sağlanabilir dediler.CHP İl Başkanı Av.Nesrin TUNCEL dernek yöneticilerine partilerini ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, her türlü sorunlarında ve çözümünde destek sözü verdi. 


Gaziantep...