15 / 05 / 2024

net turizm haziran 2014 hisse satışı

net turizm haziran 2014 hisse satışı

Net Turizm, yüzde 32.71 pay sahibi olduğu Net Holding'deki 50 milyon adet hissesini 2.55 lira fiyattan sattı. Net Holding hisseleri açıklama sonrası yüzde 5 primle 1.26 liradan, Net Turizm hisseleri ise yüzde 2.07 primle 2.47 liradan işlem görüyor.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Anonim Yatırım Şirketi Kadıköy’de  3 milyon  TL sermaye bedeli ile Stil Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret tarafından kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin haziran ayında yurt dışı varlıkları 227,3 milyar dolar oldu!

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan net UYP, haziran ayında eksi 341,5 milyar dolar oldu.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Özak GYO ilk 6 ayda 54,8 milyon TL net kar elde etti!

Portföyünde konut, ofis, turizm gibi alanlarda gayrimenkulleri bulunan ÖZAK GYO, 2015 yılı Ocak-Haziran döneminde 54,8 milyon TL net kar elde etti.

Klas-Net Seyahat Turizm Nakliyat Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas-Net Seyahat Turizm Nakliyat Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökçen Ertuğrul tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Haziran Seyahat Turizm Rent A Car Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haziran Seyahat Turizm Rent A Car Ticaret Limited Şirketi, Serdar Civelek tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Sarıyer, PTT Evleri Mahallesi 'nde kuruldu.

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi; 62 milyon 500 bin sermaye ile 8 Haziran' da Şişli, Harbiye Ergenekon Mahallesi Halaskargazi Caddesi' nde açıldı.

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Grup Özel Yurt İnşaat Danışmanlık ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Ediz Giray Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL sermaye ile 8 Haziran'da Eyüp'te kuruldu.

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Seher Ceyda Aslaner ve Mustafa Gökhan Okudan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran' da Beyoğlu' nda kuruldu.

Gözde Lider İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Lider İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gözde Çay tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Şişli Mecidiyeköy Mahallesi' nde kuruldu.

Şedele Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Şedele Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Kemal Şedele Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 16 milyon 982 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Esenyurt'ta kuruldu.

net turizm haziran 2014 hisse satışı Haberi

net turizm haziran 2014 hisse satışı


Net Turizm, yüzde 32.71 pay sahibi olduğu Net Holding'deki 50 milyon adet hissesini 2.55 lira fiyattan sattı. Net Turizm'in KAP'a yaptığı açıklamada özel işlem ile yapılan satış sonrasında Net Holding'deki payın yüzde 19.04'e indiği belirtildi.

              

Net Holding hisseleri açıklama sonrası yüzde 5 primle 1.26 liradan, Net Turizm hisseleri ise yüzde 2.07 primle 2.47 liradan işlem görüyor. BIST-100 endeksi ise aynı saatte yüzde 0.78 ekside...