15 / 05 / 2024

Net Turizm hisse satışı

Net Turizm hisse satışı

Net Turizm, yüzde 32.71 pay sahibi olduğu Net Holding'deki 50 milyon adet hissesini 2.55 lira fiyattan sattı. Net Holding hisseleri açıklama sonrası yüzde 5 primle 1.26 liradan, Net Turizm hisseleri ise yüzde 2.07 primle 2.47 liradan işlem görüyor.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Yabancı kaçışı hız kesmiyor! 63 milyon dolarlık net satış

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan verilere göre İstanbul Borsa’sında yabancı payı büyük düşü göstermeye devam ediyor. 21 Ekim haftasında yurt dışı yerleşikler olarak hisse senedinde 63 milyon dolarlık net satış gerçekleştirdi.

Vakıf GYO 40 milyon TL'lik bedelsiz hisse senedi dağıtacak!

Vakıf GYO'nun  net karın yüzde 34.52'si ve sermayenin yüzde 8,69565'i oranında, 40 milyon TL temettünün bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına ilişkin olarak SPK başvurusu yapıldı.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO 5 milyon TL temettüyü bedelsiz hisse senedi olarak dağıtacak!

Vakıf GYO tarafından net karın yüzde 12,60'ı ve sermayenin yüzde 2,22'si oranında, 5 milyon TL temettünün bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına karar verilmiş olup bugün SPK'ya başvuruda bulunuldu...

Tek-Art İnşaat hisse geri alım programını genel kurulaca sunacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., hisse geri alım programını genel kurulun onayına sunacak...

Enka İnşaat net yüzde 3,40 oranında kâr payı avansı dağıtacak!

Enka İnşaat, 13 Aralık 2017 tarihinden itibaren hisse başına brüt yüzde 4,00 net yüzde 3,40 oranında kâr payı avansı dağıtacak.

Yabancı yatırımcı Emlak Konut'tan 28,5 milyon dolar hisse aldı!

İstanbul'da, yabancı yatırımcıların bu yılki net alımları 2 milyar doları aştı. Yabancılar Ağustos'ta Emlak Konut'tan 28,5 milyon dolarlık hisse satın aldı.

Net Holding, finans ve gayrimenkule odaklandı!

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Net Holding, finans ve gayrimenkule odaklandı. Holding, Türkiye, Kuzey Kıbrıs ve Azerbaycan'daki arazilerine proje geliştirecek.

Yabancı yatırımcı Emlak Konut'tan 24,7 milyon dolar hisse aldı!

Yabancı yatırımcılar, ekim ayında Borsa İstanbul pay piyasalarında 167,8 milyon dolarlık net alış gerçekleştirildi. Yabancı yatırımcıların en çok alım yaptıkları hisse senetleri, arasında 24,7 milyon dolar ile Emlak Konut GYO da var.

Özak GYO ilk 6 ayda 54,8 milyon TL net kar elde etti!

Portföyünde konut, ofis, turizm gibi alanlarda gayrimenkulleri bulunan ÖZAK GYO, 2015 yılı Ocak-Haziran döneminde 54,8 milyon TL net kar elde etti.

Net Turizm hisse satışı Haberi

Net Turizm hisse satışı


Net Turizm, yüzde 32.71 pay sahibi olduğu Net Holding'deki 50 milyon adet hissesini 2.55 lira fiyattan sattı. Net Turizm'in KAP'a yaptığı açıklamada özel işlem ile yapılan satış sonrasında Net Holding'deki payın yüzde 19.04'e indiği belirtildi.

              

Net Holding hisseleri açıklama sonrası yüzde 5 primle 1.26 liradan, Net Turizm hisseleri ise yüzde 2.07 primle 2.47 liradan işlem görüyor. BIST-100 endeksi ise aynı saatte yüzde 0.78 ekside...