27 / 04 / 2024

Netçed Çevre Danışmanlık adres

Netçed Çevre Danışmanlık adres

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Khatereh Eını Sadr tarafından kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ed Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Engin Demirer tarafından kuruldu.

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Mınet Musıc ve Murat Soyaltay ortaklığında kuruldu.

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Ümit Akpınar tarafından kuruldu.

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 38. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 38. paket danışmanlık işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Net İnşaat Danışmanlık'tan Model Sanayi Merkezi Kapaklı Merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

TOKİ 30. paket danışmanlık işi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30. paket danışmanlık işi ihalesini bugün saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Netçed Çevre Danışmanlık adres Haberi

Netçed Çevre Danışmanlık adres

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
MADDE  3. Şirketin amaç ve konuları şunlardır. A-) Kurum veya Kuruşların, çevre veya çevresel etki değerlendirilmesi konusunda mühendislik, müşavirlik, araştırma, geliştirme, fizibilite, proje, rapor vb. İşlerininyapılması ÇEVRE DENETİMİ Çevre ve danışmanlık hizmeti yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Saray Mahallesi Küçüksu Cad. B Blok Apt.No:64 A/291...