01 / 05 / 2024

Networks Grup adres

Networks Grup adres

Networks Grup, gayrimenkul sektörünün hizmet standartlarını yükseltmek hedefiyle satış, pazarlama ve proje geliştirme konularında hizmet vermek üzere Emre Çapkın, Behzat Şimşek ve Serkan Gülmez tarafından kuruldu.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi!

Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi. Konutta yeni KDV düzenlemesi neler getirecek? KDV de beklenti neydi? İşte Serkan Gülmez'in açıklaması...

Gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12'den vurma stratejisi!

3 yılda 1700 konutun satışına imza atan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Şimşek, ciddi bütçelerin ayrıldığı gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12’den vurmanın temel stratejilerini anlattı

İşte gayrimenkul projelerinde hızlı satışın 6 formülü!

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

Networks Grup 3 yılda 1.700 konut sattı!

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza atarak kolay ulaşılamayacak bir başarı elde etti. Netvvorks Grup, toplamda 145 bin metrekare kapalı alan satışı gerçekleştirerek 470 milyon TL ciroya ulaştı.

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı!

6 farklı projenin satış sürecinde yer alarak şirketlerin yüksek cirolu ve hızlı bir satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Networks Grup web sitesini yeniledi!

Networks Grup kurumsal web sitesi www.networksgrup.com güncel trendler ile müşterilerin davranış ve ihtiyaçları dikkate alınarak yenilendi.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri adres!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Güneşli AB Yaşam Evleri konut projesi 147 adet daireden meydana geliyor. AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje toplam 106 konuttan oluşuyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Networks Grup adres Haberi

Networks Grup adres

Gayrimenkul sektöründe her segment projenin , geliştirme, satış ve pazarlama aşamalarında görev almış ve son olarak Dumankaya ‘nın Avrupa yakasındaki projelerinin satış organizasyonunu yöneten Emre Çapkın , Dumankaya’nın Avrupa yakasındaki tüm projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunda görev almış Behzat Şimşek, Delta Holding, Ukra İnşaat ve Dumankaya İnşaat olmak üzere sektörde 10 yıllık deneyime sahip olan Serkan Gülmez, hizmet alanlarını networks grup çatısı altında 5 alt marka altında toplayarak faaliyetlerine başladılar.


• networks sales - Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Organizasyonu Yönetimi

• networks marketing – Stratejik Pazarlama Danışmanlığı

• networks academy – Satış Eğitimi Danışmanlığı

• networks garage – Proje Konsept Geliştirme Danışmanlığı

• networks rental – Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve Kiralama Danışmanlığı


Web Sitesi: www.networksgrup.com

Tel: 0850 840 0 300 - 0212 678...