01 / 05 / 2024

Networks Grup telefon

Networks Grup telefon

Networks Grup, gayrimenkul sektörünün hizmet standartlarını yükseltmek hedefiyle satış, pazarlama ve proje geliştirme konularında hizmet vermek üzere Emre Çapkın, Behzat Şimşek ve Serkan Gülmez tarafından kuruldu.

Verra Suites Beykoz telefon numarası!

Verra Suites Beykoz telefon numarası haberimizde yer alıyor. 100 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek proje Tüfekçioğlu Grup imzasını taşıyor. 

Kuzu Grup Sea Pearl telefon!

Kuzu Grup Sea Pearl telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tiplerine yer verilen proje Ataköy No:1'de hayata geçiriliyor. 

Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi!

Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi. Konutta yeni KDV düzenlemesi neler getirecek? KDV de beklenti neydi? İşte Serkan Gülmez'in açıklaması...

Gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12'den vurma stratejisi!

3 yılda 1700 konutun satışına imza atan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Şimşek, ciddi bütçelerin ayrıldığı gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12’den vurmanın temel stratejilerini anlattı

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası!

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tiplerinin yer aldığı proje Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

İşte gayrimenkul projelerinde hızlı satışın 6 formülü!

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

Networks Grup 3 yılda 1.700 konut sattı!

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza atarak kolay ulaşılamayacak bir başarı elde etti. Netvvorks Grup, toplamda 145 bin metrekare kapalı alan satışı gerçekleştirerek 470 milyon TL ciroya ulaştı.

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı!

6 farklı projenin satış sürecinde yer alarak şirketlerin yüksek cirolu ve hızlı bir satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim!

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 491 39 07 olarak belirlendi. Ankara Çankaya'da yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara iletişim!

Toplam 159 adet daireden meydana gelen proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 79 59 olarak belirlendi.

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim!

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim için 0212 550 93 95 telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 kule halinde Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

AB Grup Bayrak Towers iletişim!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen proje toplam 1600 konuttan meydana geliyor. AB Grup Bayrak Towers iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 550 93 95 olarak belirlendi.

Networks Grup telefon Haberi

Networks Grup telefon

Gayrimenkul sektöründe her segment projenin , geliştirme, satış ve pazarlama aşamalarında görev almış ve son olarak Dumankaya ‘nın Avrupa yakasındaki projelerinin satış organizasyonunu yöneten Emre Çapkın , Dumankaya’nın Avrupa yakasındaki tüm projelerinin satış ve pazarlama organizasyonunda görev almış Behzat Şimşek, Delta Holding, Ukra İnşaat ve Dumankaya İnşaat olmak üzere sektörde 10 yıllık deneyime sahip olan Serkan Gülmez, hizmet alanlarını networks grup çatısı altında 5 alt marka altında toplayarak faaliyetlerine başladılar.


• networks sales - Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Organizasyonu Yönetimi

• networks marketing – Stratejik Pazarlama Danışmanlığı

• networks academy – Satış Eğitimi Danışmanlığı

• networks garage – Proje Konsept Geliştirme Danışmanlığı

• networks rental – Ticari Gayrimenkul Geliştirme ve Kiralama Danışmanlığı


Web Sitesi: www.networksgrup.com

Tel: 0850 840 0 300 - 0212 678...