26 / 07 / 2024

Networks Teknoloji Platformu

Networks Teknoloji Platformu

Networks Teknoloji Platformu ’nun Yönetim Kurulu ’na Türk Telekom adına, Türk Telekom Grubu ’nun gelecek nesil telekomünikasyon çözümleri şirketi Argela’dan Doç. Dr. Mustafa Ergen seçildi.

Airbnb, yapay zeka şirketi GamePlanner.AI’ı 200 milyon dolara aldı!

Tatil evleri ve konut kiralama hizmeti veren çevrimiçi teknoloji platformu Airbnb, Siri'nin kurucu ortağı Adam Cheyer ve Siamak Hodjat'ın kurmuş olduğu yapay zeka şirketi GamePlanner.AI firmasını 200 milyon dolara satın aldığını açıkladı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Otomatik gayrimenkul değerleme platformu: Endeksa!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren Endeksa.com, Türkiye genelinde konutların satış ve kira değerlerini otomatik olarak gösteriyor.

Türkiye, dünyanın en akıllı şehirlerini ağırlayacak!

Kamu Teknoloji Platformu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ‘Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı’, 1 Mart 2017 tarihinde Congresium Ankara’da gerçekleştirilecek.

Türkiye'de 2023'e kadar 3 şehir akıllanacak!

Kamu Teknoloji Platformu’nun başlattığı “akıllı şehirlere dönüşüm hareketi” ile 2023’e kadar Türkiye’den en az 3 akıllı şehir çıkması hedefleniyor. Akıllı duraklar ve akıllı çöp toplama gibi onlarca yeni uygulama hayatımıza girecek.

Sakarya Büyükşehir Akıllı Şehirler Protokolü'nü imzaladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Kamu Teknoloji Platformu arasında “Akıllı Şehirler Protokolü” imzalandı

Erdem Akçıl: Akıllı şehirler projesi ilk Ankara'da başlayacak!

“Şehirlerde artan nüfusun ortaya çıkardığı sorunların tek çözümü şehri akıllı hale dönüştürmek” diyen Kamu Teknoloji Platformu Başkanı Erdem Akçıl, bununla ilgili ilk projeyi Ankara’da hayata geçireceklerini söyledi

Akıllı şehir dönüşüm hareketi, Ankara’dan başlıyor!

Kamu Teknoloji Platformu tarafından 4-5 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Akıllı Şehirler Konferansı, Türkiye’de geleceğin şehirlerini oluşturmak için dünyada başarılı akıllı şehir projelerini hayata geçiren yöneticileri Ankara’da buluşturuyor

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi Değerleme Raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen rapor...

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi hakkındaki değerleme raporunu yayınladı.

Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi projelerine ilişkin Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

HotelRunner'a Birleşik Krallık'tan özel ödül aldı!

Turizm sektörüne yönelik olarak geliştirdiği küresel çözümlerle konaklama tesisi, acente yönetimi ve dijital pazarlamasını kolaylaştıran, yenilikçi teknoloji platformu HotelRunner, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...,

Kliksa, 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak!

Kliksa, dijital geleceğe yönelik dünya standartlarında bir e-ticaret platformu oluşturmak ve alıcılar ile satıcıların elektronik ortamda bir araya gelmesini sağlayan "Pazar Yeri" iş modelini kurmak amacıyla 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak.

Networks Teknoloji Platformu Haberi

Networks Teknoloji Platformu


Avrupa Birliği'nin haberleşme ve ICT alanlarındaki liderliğini sürdürmek, stratejilerini belirlemek ve raporlarını Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu’na sunmak üzere birçok teknoloji platformu tek çatı altında birleşti. Yeni şekillenen Networks Teknoloji Platformu’nun Yönetim Kurulu’na, Türk Telekom adına Doç. Dr. Mustafa Ergen seçildi.


Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, dünya teknoloji sektöründe yine ses getirecek bir gelişme kaydetti. Avrupa Birliği'nin haberleşme ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında lider olma hedefini destekleyerek, bilgi teknolojileri stratejileri konusunda tavsiye veren ve raporlarını Avrupa Komisyonu ve Avrupa Parlamentosu’na sunan Networks Teknoloji Platformu’nun Yönetim Kurulu’na Türk Telekom adına, Türk Telekom Grubu’nun gelecek nesil telekomünikasyon çözümleri şirketi Argela’dan Doç. Dr. Mustafa Ergen seçildi.


Deutsche Telekom, DOCOMO, Telecom Italia, Telefonica, Orange, Telenor,  Ericsson,  Alcatel-Lucent, NEC, NSN, Huawei gibi kuruluşların...