06 / 05 / 2024

nev-i bayrampaşa evleri

nev-i bayrampaşa evleri

Fiyatların 350 bin TL'den başladığı Nev-i Evler projesi İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor...

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Bayrampaşa Vatan Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Vatan Mahallesi, 2323, 16950, 18552, 18553 Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı için suç duyurusu!

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, sözleşmesi bitmesine rağmen hala işletmeye devam ediyor. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Bayrampaşa Orta Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayrampaşa İlçesi, Orta Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı.

KİPTAŞ Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesi için başvuru yaptı!

KİPTAŞ, Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi'nde Eski Cezaevi kentsel dönüşüm projesi için bakanlığa resmi başvuruda bulundu. Projede 2 bin 608 adet rezerv konut inşa edilecek...

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

TOKİ Edirne Lalapaşa Evleri kura çekilişi!

TOKİ Edirne Lalapaşa Evleri kura çekilişi kapsamında 50 tane daire satışa çıkarılıyor. Daire fiyatları 78 bin 145 TL'den başlangıç gösteren proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.

nev-i bayrampaşa evleri Haberi

nev-i bayrampaşa evleri

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Nev-i Evler, İsis İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor.



18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Nevi Evleri, İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor. Proje, 8 katlı 2 bloktan oluşuyor.


Toplam 80 daireden meydana gelen Bayrampaşa Nev-i Evler'de dairelerin alanları 110 metrekareden başlayıp, 150 metrekareye kadar yükseliyor.


TEM ve E-5 yolları bağlantısına, metro istasyonuna, havalimanına, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne yakın mesafede konumlanan Nev-i Bayrampaşa Evleri'nde, Güvenlik hizmeti, otopark, kafeterya, çocuk oyun alanları, fitnes merkezi, sauna, teras alanları yer alıyor.




Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği Nevi Evler Bayrampaşa'da, 110 metrekare 2+1'ler 350 bin TL ile 370 bin TL, 140 metrekare-150 metrekare 3+1'ler 450 bin TL ile 480 bin TL arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Telefon: 0212 613 11 68...