10 / 05 / 2024

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat nerede

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat nerede

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kaya Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Özgül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Avni Doğan tarafından kuruldu.

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bilişim personeli istihdam edecek! Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çok sayıda bilişim personeli istihdam edileceği bildirildi. Son başvuru tarihinin 26 Mart 2023 olduğu paylaşıldı. İşte haberin detayları…

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Palm Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat nerede Haberi

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat nerede

Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Kaya Polat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Özgül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu.


Neva Reklamcılık Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Reklam ajansı kurmak. Her türlü reklam işleri yapmak, reklam filmleri çekmek.  2-) Reklamcılıkla ilgili olarak hediyelik eşya ve promosyon ürünlerinin alımını, satımını, imalatını,ithalat ve ihracatını yapmak. Promosyon ürünlerini fason olarak yaptırmak. 3-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü televizyon, radyo, sinema, video sistemleri, yazılı ve yazısız basın araçları, ışıklı ve hareketli panolar, basılı malzemeler, tabela, afiş, afişet, pankart, açık hava panoları ve diğer yararlanabilecek araç ve yöntemlerle reklamcılık faaliyetlerinde bulunmak.  4-) Ticari amaçlı bilgi işlem merkezleri kurmak,...