09 / 05 / 2024

N’evo Studios

N’evo Studios

Başkent’te üniversitelere yakın lokasyonda bulunan Yaşamkent’te stüdyo dairelerden oluşan N’evo Studios, üniversiteliler için konforlu ve ekonomik alternatif konaklama fırsatı geliştirdi...N’evo Studios 1 +0 ve 1+1 stüdyo dairelerden oluşuyor...

N’evo Studios’ta kral dairesinde günlük ücret 700 TL!

Alışılageldik otel anlayışına farklı bakış getiren N’evo Studios, 1+0, 1+1, teras odalar ve double suit seçenekleri yanında kral dairesi ile de krallara layık konaklama hizmeti sunuyor...

N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu!

NFN Grup tarafından Çayyolu’nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu...

N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu!

NFN Grup tarafından Çayyolu’nda hayata geçirilen ve farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evo Studios' un yeni Genel Müdürü Koray Yurdagül oldu...

Gusto Savor anneler gününe özel brunch düzenleyecek!

N’evo Studios, bünyesindeki Gusto Savor Anneler Günü için “Anne bak, kendi ellerimle pişirdim” sloganıyla brunch düzenleyecek..

NFN Grup Condo Otel konseptini Ankaralı'larla tanıştırdı!

NFN Grup Condo Otel konseptini tanıttı. N’evo Studios’tan, 70 bin liraya hisse satın alan yatırımcılara 10 yıl boyunca aylık net 500 TL gelir garantisi veriliyor...

N’evoStudios oteli eve dönüştüren konseptle tasarlanıyor!

Çayyolu’nda farklı bir konseptle turizm sektöründeki yerini alan N’evoStudios, otel konforu ile konutun sıcaklığını bir arada yaşamak isteyen işadamlarının öncelikli tercihi oldu...

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

LG OLED evo İşbirliğiyle CI Bloom Sanat Fuarı Kapılarını Açıyor!

Türkiye'nin çağdaş sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen CI Bloom sanat fuarı, LG OLED evo partnerliğinde gerçekleşecek.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evo Contractıng Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hussein Tleis tarafından kuruldu.

Trademark Studios 2 lokasyon!

Trademark Studios 2 lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından İzmir Çiğli'de inşa edilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor.

Trademark Studios 2 satış ofisi!

Trademark Studios 2 satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor. 

Trademark Studios 2 Çiğli fiyat!

İzmir  Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek..

Trademark Studios 2 Çiğli'de 184 bin TL'ye! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor...

Bolivya'nın yeni hükümet sarayının maliyeti 34 milyon dolar!

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in geçen hafta açılışını yaptığı başkent La Paz'daki yeni hükümet sarayı 34 milyon dolara mal oldu. Morales'in saraydaki özel süiti, kamuoyunda tartışmalara neden oldu..

Evo Seramik Park Anonim Şirketi kuruldu!

Evo Seramik Park Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Büyükyalı, Kazlıçeşme’nin tarihi zenginliklerini gün yüzüne çıkarıyor!

Büyükyalı’yla Adım Adım Kazlıçeşme turu kapsamında semte adını veren tarihi çeşmeden, 1600 yılllık Studios Manastırı’na kadar, bölgedeki bir çok tarihi eserin keşfedilmesini ve Kazlıçeşme’deki bu kültürel değerleri gün yüzüne çıkarmayı hedefliyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

N’evo Studios Haberi

N’evo Studios

NFN Grup’a ait Moda City bünyesinde yer alan N’evo Studios, yatay konseptte sıralanan ve aralarında yaşam sokakları bulunan her biri diğerinden farklı 1 +0 ve 1+1 stüdyo dairelerden oluşuyor.


Grup’un Başkanı Ahmet Öztürk, projelerini hayata geçirirken, özellikle özel üniversitelerin yoğun olduğu bu bölgede gençlerin ihtiyaçlarını düşündüklerini kaydetti.


-Öğrencilerin başarısını da artıracak-


Yaptıkları araştırmalarda üniversitelilerin ev rahatlığında, konforlu, özgür, hemen yanı başlarında yeme içme ihtiyaçlarını giderebilecekleri mekânlar aradıklarını tespit ettiklerini ifade eden Öztürk, şunları söyledi:


“Üniversitelilerin en büyük sorunlarından biri yeme içme ve temizlik. Moda City bünyesindeki yaşam merkezimizde kısa sürede çok sayıda restoran, kafeterya açıldı. Yani öğrenciler kendilerine sunulan kahvaltının dışında diğer öğünlerini bu nezih mekânlarda yiyebilecekleri gibi, evlerinin temizlik gereksinimlerini de personelimiz aracılığıyla ücretsiz giderebilecekler. Televizyonundan, buzdolabına kadar bir evde olması gereken...