07 / 05 / 2024

Nevşehir Adnan Menderes otogarı kaç yıl kiralık

Nevşehir Adnan Menderes otogarı kaç yıl kiralık

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ni kiraya veriyor. Terminalin 10 yıllık tahmini bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Nevşehir Adnan Menderes Otobüs Terminali kiraya verilecek!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ni kiraya veriyor. Terminalin 10 yıllık tahmini bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Adnan Menderes Otobüs Terminali kiraya veriliyor!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ni kiraya veriliyor. Terminalin 10 yıllık tahmini bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Adana Adnan Menderes Bulvarı'nda dönüşüm başlıyor!

Adnan Menderes Bulvarı, yeni bir çehre kazanacak Adana Büyükşehir Belediyesi'nin, Adana'yı çağdaş ve modern bir şehir haline getirme yolundaki adımları hızlandı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı'na da yeni bir çehre kazandıracak.

Adana Adnan Menderes Bulvarı'nın çehresi değişiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanlığı, Kentsel Projeler Şube Müdürlüğü’nce yürütülen’ Adnan Menderes Bulvarı Sahil Düzenleme ve Kültür Aksı Projesi’ çalışmaları devam ediyor.

Aydın'da Adnan Menderes Parkı Cafe hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” düzenlenen törenle açıldı...

Aydın Adnan Menderes Parkı açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan Adnan Menderes Parkı, restore edilerek, “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” olarak hizmete başladı. Açılışta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu konuşma yaptı.

Nevşehir Mayıs ayı turizm faaliyet raporu açıklandı!

Nevşehir il Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Nevşehir Mayıs ayı turizm faaliyet raporu açıklandı.Nevşehir Mayıs ayı turizm faaliyet raporu haberimizde bulunuyor.

Nevşehir'de 6 katlı Peri Kafe'ye ilgi yoğun!

Nevşehir'in Uçhisar Kasabasında bulunan 6 katlı Peribacasının içerisinde bulunan kafeterya yerli ve yabancı turistlerin büyük beğenisini topluyor. Peri Cafe Kapadokya'yı ziyarete gelen turistlerin akınına uğruyor.

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi 'nin inşaatı başladı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmalarına başlandı.

Nevşehir Adnan Menderes otogarı kaç yıl kiralık Haberi

Nevşehir Adnan Menderes otogarı kaç yıl kiralık

ADNAN MENDERES OTOBÜS TERMİNALİ İŞLETMECİLİĞİ KİRAYA VERİLECEKTİR


Nevşehir Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz 1110 ada 45 parselde inşa edilmiş bulunan Adnan Menderes Otobüs Terminalinin bir bölümü ile buna ait otopark, işyerleri ve eklentilerinin temizlik, güvenlik, peyzaj, ısıtma-soğutma, bakım-onarım, aydınlatma ile her tür idari-teknik işin yapılması şartıyla 10 yıl süre ile işletilmek üzere 2886 sayılı Yasanın 37. maddesine göre kapalı teklif usulü ile kiralanması ihalesidir.

2 - İhale, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü saat: 14.00’de Nevşehir Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacaktır.

3 - İhaleye katılacak isteklilerden aşağıda sıralanan şartları taşıması ve istenen belgeleri ibraz etmesi şarttır.

A. Kanuni ikametgâh sahibi olmak.

B. Türkiye’de tebligat için adres göstermesi.

C. Geçici teminatı yatırması ve şartnamede istenen diğer belgeleri eksiksiz vermesi.

D. İmza sirküleri vermesi;

a) Gerçek kişi olması...