02 / 05 / 2024

Nevşehir altyapı projeleri

Nevşehir altyapı projeleri

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, şehre yatırım yapacaklara her türlü imkanı sağladıklarını, tüccarlara ise büyük değer verdiklerini vurguladı. Ünver, 'Nevşehir'de iki köprüsü kavşak hazır' dedi...

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi bugün!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir 126 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu 126 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi 126 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 168 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 168 Adet Konut , 1 Adet 3 DükkanlıTicaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Nevşehir 41 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Nevşehir İli, Merkez (Karasoku) İlçesi, Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 41 Adet Konut ve 31 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 7 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Nevşehir Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 20 Aralık'ta onaylandı...

TOKİ Nevşehir 1.410 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Nevşehir 1.410 konut ihalesi 7 Kasım'da!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Nevşehir'e 1.410 yeni konut!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Nevşehir altyapı projeleri Haberi

Nevşehir altyapı projeleri

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, şehre yatırım yapacaklara destek için her türlü imkanı sağladıklarını kaydederek, "Şehrime yatırım yapanın ayağının paspası olurum. Ben 50 kişiye iş verecek bir yatırım yapacağım, belediye binasının yeri lazım desinler burayı bile veririm. Yeter ki yatırım yapılsın" dedi. 


YER ALTI ŞEHRİ 


Dünyanın en büyük yeraltı şehrinin Nevşehir'in merkezinde bulunduğunu hatırlatan Başkan Ünver, "Nevşehir'i gelecek yüzyıla taşımak için çalışıyoruz. 


Yeraltı şehri de dünya çapında vitrin bir çalışmamız olacak" diye konuştu. Başkan Ünver, şehrin görünümünü değiştirecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm projesine yeni yılda başlayacaklarını belirtti. 


İKİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK HAZIR 


Yaklaşık 13 milyon TL'ye mal olacak Hasan Emmi Köprülü Kavşağı ve Vilayet Köprülü Kavşağı'nın 2014'te hizmete açılacağını ifade eden Başkan Ünver, şehrin gelişmesi için sadece belediye hizmetlerinde iyi olmanın yetmediğine dikkat çekerek, "İstediğiniz...