08 / 05 / 2024

Nevşehir Diyanet Vakfı ödenek

Nevşehir Diyanet Vakfı ödenek

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Türkiye Diyanet Vakfı, Bosna Hersek'te cami inşa edecek!

Türkiye Diyanet Vakfı ile Kırşehir Belediyesi iş birliğinde Olovo şehrind hayata geçirilecek Ahi Evran-ı Veli Kırşehir Camisi'nin temeli yarın atılacak.

TOKİ Nevşehir Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı kiralanıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Nevşehir Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkı devri için ihale açtı. Geçici teminat tutarı 50,000 euro olarak belirlenen ihaleye 7 Kasım'a kadar teklif verilebilecek.

TOKİ Nevşehir'de 419 konut kurayla sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ' nın ( TOKİ ) Nevşehir ' e inşa ettiği 419 konut, noter huzurunda dün gerçekleştirilen kura töreniyle sahiplerini buldu...

Nevşehir Derinkuyu'da 8 adet satılık arsa 2 milyon 645 bin 374 TL!

Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi'nde yer alan 8 adet arsa Derinkuyu İcra Dairesi tarafından 28 Ekim 2014 günü saat 09:30 ile 09:35 arası ihale ediliyor.

Nevşehir TOKİ kuraları 16 Eylül'de çekilecek!

Nevşehir Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde yaptırılan 419 konutun kura çekimi l 16 Eylül 2014 günü gerçekleştirilecek.Yeni iskan alanındaki konutlarının blok ve dairelerini belirleyecekler.

TOKİ Nevşehir Gülşehir'de 300 adet konut yaptıracak!

Nevşehir ili Gülşehir ilçesi 300 Adet Konut, Cami, Ticaret Merkezi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Nevşehir kura çekilişi 16 Eylül'de!

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00' de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek...

Nevşehir Mehmet Akif Ersoy Konutları kura çekilişi 16 Eylül'de!

Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan 419 konutun kura çekimi 16 Eylül 2014 günü saat 15.00’ de Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Nevşehir'de icradan 3.4 milyon TL'ye rehabilitasyon binası!

Nevşehir 1. İcra Dairesi; Merkez ilçesinde yer alan rehabilitasyon merkez binasını 3 milyon 453 bin 348 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 13 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Nevşehir'de eko turizm sertifikalı çiftlik ilgi odağı oldu!

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, 95 çeşit sertifikalı organik ürünün yetiştirildiği "eko turizm" sertifikalı çiftlik, bölgeye gelen turistlerin uğrak yeri oldu Çiftliğin sahibi Yüksel: "insanlar doğayla iç içe tatil yapmak istiyor" dedi.

Nevşehir Diyanet Vakfı ödenek Haberi

Nevşehir Diyanet Vakfı ödenek

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamladığı Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL aktardığı ortaya çıktı.

Söz konusu vakfın Türkiye Diyanet Vakfı olduğu öğrenilirken, Sayıştay raporunda; vakıflara kaynak aktarımının yasaya aykırı olduğu olduğu açıklandı. Raporda, dernek ve vakıflar ile bu kurumlara bağlı yurt gibi tesislere de mevzuata aykırı şekilde indirimli su tarifesi uygulandığı belirlendi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Sayıştay Başkanlığı, Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin Denetim Raporu’nu tamamladı. 111 sayfada yer alan raporda, çok sayıda konuda usulsüzlük belirlendi.

Bulgulardan bazıları şu şekilde:
- Belediyeye tahsis edilen toplam değeri 7 milyon 328 bin TL olan 4 taşınmaz, muhasebe kayıtlarında incelenmedi.

- Belediyeye ait olan ve kiraya verilen taşınmazlar, 51 milyon 784 bin TL eksik olduğu belirlendi.

- Nevşehir...