04 / 05 / 2024

Nevşehir ev yangını

Nevşehir ev yangını

Nevşehir'de müstakil bir evde yangın çıktı. Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde çıkan yangında ölen 2 çocuğun babalarının itfaiye eri olduğu ve evinde çıkan yangına kendisinin de müdahale ettiği ortaya çıktı...

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Nevşehir Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 20 Aralık'ta onaylandı...

TOKİ Nevşehir 1.410 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli,Merkez İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1410 Adet Konut , 1 Adet Okul, 1 Adet Camii ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi'ne destek!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve kent meydanı projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan görüş aldı.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 94 konut ihalesi yarın!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı kura çekimi bugün!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki 206 daireye 1.924 başvuru geldi. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

TOKİ Nevşehir kura sonuçları 08.05.2019!

TOKİ Nevşehir 2019 projesinde satışa sunulan 206 daire ile ev hayali kuran vatandaşların hayalleri gerçek oluyor. Kura çekilişi noter huzurunda yapılıyor. İşte TOKİ Nevşehir kura sonuçları 08.05.2019....

TOKİ Nevşehir Merkez kura çekimi yarın!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı 2019 projesindeki 206 daire sahiplerini buluyor. Projeye 1.924 başvuru geldi. TOKİ Nevşehir Merkez kura çekimi yarın noter huzurunda gerçekleştirilecek...

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin imar planı onaylandı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Nevşehir Kalesi ve çevresine kentsel dönüşüm ödülü!

Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Nevşehir Belediyesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'İdealkent Projesi yarışmasında Düzenleme Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.

Nevşehir Emlak Konutları geçici kabul tutanağı onaylandı!

Nevşehir Emlak Konutları'nın geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 14 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Nevşehir’e kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm ve ’İmar Barışı’ düzenlemesi ile ilgili çalışmaları incelemek üzere Nevşehir’e geldi. Kurum, devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Nevşehir ev yangını Haberi

Nevşehir ev yangını

Kozaklı Belediyesi İtfaiyesinde görevli Durak Sola, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sabah 08.30'da işe gittiğini ve başka bir itfaiye aracının kaybolan malzemesini aradıkları sırada mesai arkadaşlarının kendisine evinin yandığı haberini verdiklerini söyledi.


İtfaiye aracıyla evine geldiğinde gördüğü manzara karşısında şok yaşadığını dile getiren Sola, "Kendi evimi söndürmeye geldim ancak ev çoktan yanmıştı. İki çocuğumu kurtaramadım. İkisinin de cenazelerini aldım. Olayın nasıl olduğunu tam bilmiyorum" diye konuştu.


Olayda ölen çocuklarının evin en köşesindeki odalarında bilgisayarda oyun oynadıklarını belirten Sola, "Hemen yanlarında bizim yatak odamız vardı. Yangın orada çıkmış. Evin çatısının da kara örtü (samanla karışık toprak) olması nedeniyle içten içe yanarak çocukları zehirlemiş. İki çocukta da hiç yanık yok. Dumandan zehirlenmişler. Eşim Yeliz ve 12 yaşındaki oğlum Oğuzhan annesiyle birlikte dış kapıya yakın...