28 / 04 / 2024

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Kılıç, açılış töreninde konuştu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne 2 yeni bina!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Kılıç, açılış töreninde konuştu.

Nevşehir'e 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından merkez yerleşkede bulunan meydana ’15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’ ismi verildi.

Nevşehir Hacıbektaş'a sahra cemevi inşa edilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştirilen Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma Etkinliklerine katılanların ihtiyaçları için "sahra cemevi" yaptıracağı bildirildi.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda misafirhane açıldı!

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında merhum Nihat Şahin anısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er ve Yönetim Kurulu üyelerinin katkıları ile misafirhane açılışı yapıldı.

Nevşehir Hacıbektaş'ta 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Nevşehir İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Hacıbektaş ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 47 bin 50 TL olarak belirlendi.

Nevşehir'de 2 milyon TL'ye satılık hizmet binası!

Nevşehir İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Hacıbektaş İlçesi'nde bulunan 2 katlı hizmet binasını satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 2 milyon 47 bin 50 TL olarak belirlendi.

Nevşehir projelerinde son durum!

İller Bankası Bölge Müdürlüğü 'nün ilimiz genelindeki yatırımlarından olan Hacıbektaş Kanalizasyon şebekesi çalışması tamamlandı. Nevşehir Mustafapaşa içme suyu projesi de tamamlanan çalışmalar arasında yer alıyor.

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Nevşehir TOKİ Evleri'ne Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın ismi verildi!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli akademik ve idari personel için yapılarak hak sahiplerine teslim edilen TOKİ konutlarına ‘Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç TOKİ Evleri’ ismi verildi.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Hacıbektaş'ta icradan 958 bin 920 TL'ye satılık bina!

Hacıbektaş İcra Dairesi; Nevşehir Hacıbektaş, Bala Mahallesi, Hanbağı Mevkii'nde yer alan tarla ve binayı 3 Kasım 2014 günü saat 14:00 - 14:05 arasında satışa çıkarıyor.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Haberi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temelleri düzenlenen törenle atıldı. Törene Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Davut Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Köçer, akademik ve idari personel, öğrenciler ile davetliler katıldı. 


Törenin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Kılıç, "Üniversitemizde göreve başladığım günden bugüne pek çok temel attık. 


Bugün yine böyle güzel bir günde burada üniversitemize kazandıracağımız 'Öğrenci Yaşam Merkezi'miz ile 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binasının temel atma töreni için bir araya geldik. Bütün bu yapılan yatırımlar geleceğimiz olan öğrenciler içindir" dedi. 


'Başarılı olun' 

Hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür eden ve öğrencilere seslenen Rektör 

Kılıç, şunları söyledi: "Sosyal, kültürel ve bilimsel alanda ortaya koyacağınız başarılarınızla gerek üniversitemizi ve şehrimizi, gerekse ülkemizi daha...