01 / 05 / 2024

nevşehir hastaneleri

nevşehir hastaneleri

Nevşehir'de inşasına başlanan iki hastanenin tamamlanmasıyla birlikte İl genelinde hastanesi olmayan ilçe kalmayacak. İlçe Hastaneleri inşaatların başlamasından 700 gün sonunda tamamlanacak.

Nevşehir Devlet Hastanesi'nin ek binası ne zaman bitecek?

Özel hastaneleri kıskandıran, Avrupa standartlarında yoğun bakım hizmetiyle öne çıkan ve inşaatı devam eden Nevşehir Devlet Hastanesi'nin ek binasında sadece kadın hastalıkları, doğum ve çocuk bölümleri olacak.

Nevşehir'de hastanesi olmayan ilçe kalmayacak!

Nevşehir'de inşasına başlanan iki hastanenin tamamlanmasıyla birlikte İl genelinde hastanesi olmayan ilçe kalmayacak. İlçe Hastaneleri inşaatların başlamasından 700 gün sonunda tamamlanacak.

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Nevşehir'de Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları semineri düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Şehir hastaneleri BT ile akıllanacak!

Global yönetilebilen ağ hizmetleri sunan British Telecom (BT), özellikle İngiltere ve Avustralya’ daki ‘dijital Hastane’ altyapısını Türkiye’ye de taşımaya hazırlanıyor. Şehir hastaneleri BT ile akıllanacak...

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

TOKİ Nevşehir Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı kiralanıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Nevşehir Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkı devri için ihale açtı. Geçici teminat tutarı 50,000 euro olarak belirlenen ihaleye 7 Kasım'a kadar teklif verilebilecek.

nevşehir hastaneleri Haberi

nevşehir hastaneleri

İnşasına başlanan iki hastanenin tamamlanmasıyla birlikte İl genelinde hastanesi olmayan ilçe kalmayacak. Nevşehir il genelinde Kozaklı ilçesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Faaliyetini sürdürürken, Ürgüp İlçesi'ne TOKİ tarafından 50 yataklı devlet hastanesi yapımına başlandı. 


Hacıbektaş ilçesinde tamamlanan 25 yataklı İlçe Entegre Hastanesi ile Avanos ve Derinkuyu'ya yapılan 10 yataklı İlçe Hastaneleri önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine girecek. Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından İlçe Hastaneleri olmayan Gülşehir ve Acıgöl'e yapılacak olan 10 yataklı İlçe Hastanelerinin ihalesi de geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Bu yıl içerisinde inşaatına başlanacak İlçe Hastaneleri inşaatların başlamasından 700 gün sonunda tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak. 


Kapadokya Muşkara...