03 / 05 / 2024

nevşehir havalimanı yolcu sayısı

nevşehir havalimanı yolcu sayısı

Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu " Bu yıl arife günüyle birlikte bayram tatilindeki yolcu sayısı, geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153'e ulaştı " dedi.

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nın adı değişti!

"Nevşehir-Kapadokya Havalimanı"nın adı, "Kapadokya Havalimanı" olarak değiştirildi. Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yenişehir Havalimanı yolcu hacmi artıyor!

Kent merkezine uzak olması nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan, hizmete açıldığı 2000 yılından bu yana tam kapasite çalıştırılamayan Yenişehir Havalimanı sonunda özlenen hareketliliği yakaladı.

Yenişehir Havalimanı’nda yolcu hacmi 6 kat arttı!

Yenişehir Havalimanı 15 yıl sonra hedeflediği doluluğa ulaşmaya başladı. İlk 4 ayda yolcu sayısını 6 kat artırarak 31 bin 524’e çıkaran havalimanı, lojistikte de öne çıkmak için gümrük kapısı istiyor.

Erzurum'da Havalimanı Yolcu Bekleme Salonu yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan toplu ulaşım hizmetinden istifade edenlerin mevsim şartlarından olumsuz etkilenmemesi için inşa edilen Havalimanı Yolcu Bekleme Salonu toplu ulaşımda konforu artırdı.

Nevşehir Havalimanı ihalesi 23 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir'deki Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devrine ilişkin ihale, 23 Ocak 2015'e ertelendi.Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından yapılan açıklamaya göre Nevşehir/Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanac

Nevşehir Karayolları Şefliği alanı değerlendirilmeyi bekliyor!

Karayolları Şefliği alanı olarak kullanılan alan yeniden değerlendirilmeyi bekliyor. İl Merkezindeki bu değerli arazinin Nevşehir Belediyesi ya da TOKİ tarafından ne zaman, ne şekilde değerlendirileceği sorusu ise yanıt bulmuş değil.

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Nevşehir'de Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları semineri düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

nevşehir havalimanı yolcu sayısı Haberi

nevşehir havalimanı yolcu sayısı

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nda, bu yıl arife günüyle birlikte bayram tatilindeki yolcu sayısı, geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153’e ulaştı.


Havalimanı Müdürü Mehmet Muslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı tatilini Kapadokya bölgesinde geçirmek isteyen çok sayıda kişinin havayolunu tercih etmesi nedeniyle Kapadokya Havalimanı’nda yoğunluk yaşandığını söyledi.


Bu sene, geçen yıl ki Ramazan Bayramı'na oranla yolcu sayısında rekor artış yaşandığını kaydeden Muslu, "Bu yıl arife günüyle birlikte bayram boyunca yolcu sayısı geçen yıla oranla yüzde 116 artışla 4 bin 153 yolcuya ulaştı. Geçen yıl arife günüyle birlikte bayram süresince havalimanında bin 921 yolcu taşınmıştı" diye konuştu.


Bu yıl yaşanan yoğunluğu beklediklerini belirten Muslu, “Havalimanımızda, Nevşehir-İstanbul arasında Türk Hava Yolları'nın günde 3 seferi, Pegasus Havayolları'nın ise haftada 4 gün karşılıklı seferi var....