29 / 04 / 2024

nevşehir imar durumu

nevşehir imar durumu

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin imar planı onaylandı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Nevşehir Avanos'ta halk imar planı hakkında bilgilendirildi!

Nevşehir ilinin Avanos ilçesinde Koruma Amaçlı İmar Revizyon Planı çalışmaları hakkında, halka bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Revizyon planı raporlarında göz önüne alınmak üzere vatandaşların görüşleri alındı.

Nevşehir'de ilave ve revizyon imar planı askıda!

Nevşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Nevşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, 34 sayılı karar ile yapılması kararlaştırılan Nevşehir İli Merkez İlçe İlave ve Revizyon imar Planı askıya çıkartıldı.

Nevşehir'de 9 köy için koruma amaçlı imar planı hazırlanıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresinin yetki alanında kalan Ürgüp İlçesi, Ayvalı, Bahçeli, Cemil,Taşkınpaşa, Şahinefendi, Karain, Karacaören, Çökek ve Boyalı köylerine ait koruma amaçlı imar planı hazırlanıyor.

Nevşehir'in imar planı yeniden düzenleniyor!

Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada Nevşehir'in de içerisinde yer aldığı planlama bölgesindeki imar planı değişikliğinin bakanlıktan onaylandığına dikkat çekildi.

Nevşehir Uçhisar'da imar planı çalışmaları başladı!

Nevşehir'in Uçhisar kasabasında "Eski Köy Meydanı Alanında Çevre Düzenleme ve Sokak Sağlıklaştırma' projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Nevşehir Kentsel Tasarım Projesi toplantısı yapıldı!

Nevşehir'in Uçhisar kasabasında Aşağı Mahalle'de bulunan Konuna Amaçlı imar Planı' nda (ÖPA) Özel proje alanı' ndaki kentsel tasarım projesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Muhammet Balta: Nevşehir'deki doğal yer altı depoları yasal statüye kavuşacak!

Gülşehir ilçesindeki bir yer altı deposunda incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Nevşehir'deki doğal yer altı depolarının yasal statüye kavuşturulması çalışma yapacaklarını bildirdi.

Hüseyin Altınışık: Nevşehir'e yeni mahalle kurulması düşünülmüyor!

Nevşehir İl Merkezinde kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle resmi kişiliklerinde kişiliklerini kaybeden mahallerin yerine yeni mahallelerin kurulmasının düşünülmediği belirtildi. Altınışık Nevşehir'e yeni mahalle kurulması düşünülmediğini belirtti.

Nevşehir 4. Etap Konutlarında çalışmalar devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Nevşehir TOKİ 4. Etapta binalar hızla yükseliyor!

Nevşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

nevşehir imar durumu Haberi

nevşehir imar durumu

Edinilen bilgiye göre Nevşehir Belediyesi'nin imar planında belirlenen uygun alanlarda yeşil alan ağının genişletilmesine yönelik çalışmaları kapsamında 350 Evler Mahallesi'nde toplam 1100 metrekarelik bir alan üzerine, iki ayrı bölüm halinde park yapımı başlatıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından birinci park alanındaki çalışmalar tamamlanırken, alanın hemen üst bölümünde yer alan yeşil alanın çimlendirilmesi, fidanlarla birlikte süs bitkilerinin de ekimi tamamlanma aşamasına getirildi. Bölgeye farklı bir yeşil zenginlik katacak park alanında bir de çocuk oyun grubu yer alıyor, öte yandan Cevher Dudayev Mahallesi'ndeki dinlenme parkının içinde yer alan çocuk oyun alanının kauçuk zeminle kaplanması çalışmaları tamamlanıyor. Dinlenme parkındaki çocuk oyun grubunun yer aldığı bölümün taban kaplamalarının kauçuk ile kaplanması çalışmaları tamamlanıyor. Kamelyalar, yürüyüş yolları, çeşitli fidan ve süs bitkileri ile...