30 / 04 / 2024

Nevşehir Kemerli Eski Evler nerede

Nevşehir Kemerli Eski Evler nerede

Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kapadokya'da, internet üzerinden rezervasyon dönemi başladı. Özellikle son yıllarda sayıları hızla artan dokularıyla yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Nevşehir'de 12 metruk bina yıkılacak!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılacak. ilçede yıkılma tehlikesi bulunan 12 eski ev için çalışmalara başlanacak.

Nevşehir Eski Hamam'a 50 bin TL'lik hibe desteği!

Nevşehir Eski Hamam'daki koruma ve kurtarma çalışmaları için Tarihi Kentler Birliği, 50 bin TL'lik hibe desteği sağladı.

Nevşehir Ortahisar'daki eski evde göçük meydana geldi!

Nevşehir ilinin Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi'nde eski bir evde göçük meydana geldi. Göçükte Suriyeli 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

TOKİ Nevşehir'de 600 yeni konut yapacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası üzerindeki eski yerleşim alanına yöresel mimaride yeni konutların yapılacağını söyledi. Söz konusu alana 600 dolayında konutun yapılacak.

Nevşehir Uçhisar'da imar planı çalışmaları başladı!

Nevşehir'in Uçhisar kasabasında "Eski Köy Meydanı Alanında Çevre Düzenleme ve Sokak Sağlıklaştırma' projesi kapsamında toplantı düzenlendi.

Nevşehir Kemerli Eski Evler büyük ilgi görüyor!

Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kapadokya'da, internet üzerinden rezervasyon dönemi başladı. Özellikle son yıllarda sayıları hızla artan dokularıyla yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Nevşehir'de Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları semineri düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir Kemerli Eski Evler nerede Haberi

Nevşehir Kemerli Eski Evler nerede

Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kapadokya'da, internet üzerinden rezervasyon dönemi başladı. Peribacaları, yeraltı şehirleri ve kaya kiliseleri ile ünlü bölgede internet yoluyla araştırma yaparak konaklayacağı mekânı seçen yabancı turist sayısının her geçen gün arttığı bildirildi. Kapadokya'da özellikle son yıllarda sayıları hızla artan kayadan oyma mağara tipi ev, pansiyon ve butik oteller, otantik dokularıyla yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Çok yıldızlı modern oteller yerine mağara tipi otellerde konaklamayı tercih eden turistler, tüf kayalar içine oyularak yapılmış bu mekânlarda, geceliğine en az 100 dolar ödeyerek kalabiliyorlar. Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, internet üzerinden rezervasyon yaptırarak bölgeye gelen yabancı sayısının her geçen gün arttığım belirterek, "Bu yolla gelen turistler, genellikle lüks otel yerine, yöreye özgü kayadan oyma mağara şeklindeki ev...