03 / 05 / 2024

nevşehir kentsel dönüşümde tarihi binalar yıkıldı mı

nevşehir kentsel dönüşümde tarihi binalar yıkıldı mı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi'nin Osmanlı eserlerini yıktığı şeklindeki haberler üzerine bir basın toplantısı düzenledi.

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

İBB’den kentsel dönüşümde ‘tarihi’ karar! İBB, kentsel dönüşüme girecek konutlara kira ve faiz desteğinde bulunacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümde tarihi kararlara imza attı. İBB; kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmak amacıyla kira ve faiz desteğinde bulunacağını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşümde çuvallamış alanlar var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümde devam eden ne yazık ki, tabiri caizse ‘çuvallamış’ alanlar var. Bunları tamir etmeye çalışıyoruz" dedi.

Kentsel dönüşümde belediye hakem olacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, kentsel dönüşümde belediyenin hakemlik yapacağını, Fikirtepe'deki sorunların da bu yolla aşılacağını söyledi.

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Kentsel dönüşümde herkesi mutlu edeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  "Kentsel dönüşümde herkesin mutlu olacağı prjeler geliştiriyoruz" dedi...

Erzurum kentsel dönüşümde Türkiye'ye rol modeli oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Korunan tarih, dönüşen şehir” sloganıyla kentsel dönüşümde yaptıkları çalışmaları anlattı..

İşte kentsel dönüşümde merak edilenler!

Kentsel dönüşümde maliklere ve kiracılara tanınan hakları, kentsel dönüşüm sürecini İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 29 soruda özetledi. İşte kentsel dönüşümde merak edilenler;

TOKİ Nevşehir kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Nevşehir İl Merkezinde TOKİ ve Nevşehir Belediyesinin birlikte yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları sürecek.

TOKİ Nevşehir Kentsel Dönüşüm Projesi 2018'de tamamlanacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 3 bin 773 modern konut ve diğer sosyal donatı alanlarıyla Mehmet Akif Ersoy mahallesi , gelişen ve büyüyen şehrin en gözde merkezi haline geldi..

Kentsel dönüşümde master plan dönemi başlıyor!

Kentsel dönüşümde, rezerv alanlar oluşturularak örnek şehirler kurulmasını esas alan "master plan" dönemine geçiliyor. Dönüşüm alanındaki konut sahipleri yeni kurulacak çevre dostu şehirlere transfer edilecek. Eskişehir ve İstanbul’da ilk adımlar atılıyor

Mehmet Sekmen: 2016 kentsel dönüşümde hamle yılımız olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "2016 yılı bizim kentsel dönüşümde yatırım ve hamle yılımız olacak. Geçen yıl alt yapıda hamle yılıydı, bu sene de kentsel dönüşümde hamle yılı" dedi.

TOKİ Nevşehir kentsel dönüşüm projesinde kura çekilişleri 11 Mart'ta!

TOKİ işbirliği ile hayata geçirdiği Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptırılan 754 konutun hak sahiplerine dağıtımı için 11 Mart 2016 Cuma günü noter huzurunda çekiliş yapılacak.

nevşehir kentsel dönüşümde tarihi binalar yıkıldı mı Haberi

nevşehir kentsel dönüşümde tarihi binalar yıkıldı mı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kalesi'ndeki 11 mahalleyi içine alan bölgedeki Kentsel Dönüşüm çalışmaları sırasında keşfedilen dünyanın en büyük yeraltı şehrindeki temizlik çalışmaların hukuka uygun bir şekilde devam ettiğini belirterek, bu çalışmaların gerçekleştirilmesini istemeyenlerin yiğitçe, mertçe hak hukuk aramak yerine, kalleşçe kendi şehirlerini ispiyonlayarak yasal olmayan yollara başvurduklarını söyledi. 


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi'nin Osmanlı eserlerini yıktığı şeklindeki haberler üzerine bir basın toplantısı düzenledi. Ünver, birilerinin Nevşehir Belediyesi'ni halen kale civarında devam eden Arkeolojik çalışma ve temizleme çalışmaları nedeniyle mesnetsiz, delilsiz iftiralarla suçlama yaparak bir yerlere gitmeye çalıştıklarını ifade ederek "Bizde bu iftiralara bıkmadan usanmadan cevap veriyoruz. Yargı yolu ile de cevap veriyoruz, vermeye de bundan sonra devam edeceğiz "dedi. 


Nevşehir...