30 / 04 / 2024

Nevşehir Nissara AVM açılış

Nevşehir Nissara AVM açılış

AVM'ye kavuşan iller git gide artıyor. Bu yıl Nevşehir'in ilk AVM'si Nissara açılıyor. 26 Ağustos Zafer Bayramı'nda kapılarını açacak AVM'nin yatırımcısı Duygu Mühendislik İnşaat oldu.

Nissara AVM Nevşehir’de açıldı!

Nevşehir’de yapımı tamamlanan Nissara Alışveriş Merkezi, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Açılışta merkezin yapımına ilişkin bir slayt gösterimi yapıldı..

Nevşehir Nissara AVM 26 Ağustos'ta açılacak!

AVM'ye kavuşan iller git gide artıyor. Bu yıl Nevşehir'in ilk AVM'si Nissara açılıyor. 26 Ağustos Zafer Bayramı'nda kapılarını açacak AVM'nin yatırımcısı Duygu Mühendislik İnşaat oldu.

Nevşehir'e AVM tipi pazar yeri!

Nevşehir'de 44 bin metrekare kapalı alana kurulan modern pazar yerinde yürüyen merdiven ve engelli asansörü ile çocuk oyun alanları ve bakım odası, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal donatılar bulunuyor

İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor!

Aydınlatma sektörünün genç ve dinamik ismi Wone Lighting farklı çözüm olanakları ile kamuoyunun dikkatini ve meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.İç Anadolu’nun tarih kokan şehri Nevşehir Wone Lighting ile aydınlanıyor.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Nevşehir'de Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları semineri düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından desteklenen ' Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri' Nevşehir'in Uçhisar beldesinde mevcut bulunan Kapadokya Lodge Otel'de start verdi.

Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir'de başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Enerji Etkin Kentsel Planlama Uygulamaları Semineri Nevşehir' in Uçhisar beldesinde başladı. Türk ve Alman Akademisyenler seminerde buluştu...

Nevşehir Yeni Hizmet Binası 2015'de tamamlanacak!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi!

Özdilek Alışveriş Merkezi, gelenek haline getirdiği konserlerine muhteşem bir şov ve muhteşem bir konserle bir yenisini daha ekliyor. Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi gerçekleştirilecek.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

TOKİ Nevşehir Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir Nissara AVM açılış Haberi

Nevşehir Nissara AVM açılış

Türkiye'de açılan alışveriş merkezi (AVM) sayısı 350'ye yaklaştı. Bunların en önemli bir kısmı İstanbul ve Ankara'da bulunsa da Anadolu'da AVM'si olmayan pek fazla değil. Bu yıl birkaç il daha AVM'ye kavuşacak. Bu iller arasında Nevşehir'de var. Bu ilin ilk AVM'si olan Nissara' nın yatırımcısı ise Duygu Mühendislik İnşaat. Yanında bir otelin bulunduğu Nissara AVM, 26 Ağustos Zafer Bayramı'nda kapılarını açıyor. Projenin yüzde 100 yatırımcısı olan Duygu Mühendislik İnşaat, Ankara merkezli bir inşaat firması. Daha çok otoyol, tünel, sulama kanalı gibi altyapı yatırımlarında uzamanı olan şirket, son dönemde konut ve askeri tesislerde inşa...