17 / 05 / 2024

Nevşehir Organik Ürünler Pazarı

Nevşehir Organik Ürünler Pazarı

Nevşehir Belediye Başkanlığı Nevşehir Organik Ürünler Pazarı 'nda yer alan 43 adet işyerini satışa çıkardı. İhale 31 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek...

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Nevşehir'de konut yatırımları tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Karacanlar Nakliyat İnşaat Hırdavat Medikal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacanlar Nakliyat İnşaat Hırdavat Medikal Ürünler Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Karacan tarafından kuruldu.

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Nevşehir Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Nevşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Emek Mahallesi' nde yer alan 2 Adet Parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ata GYO Kocaeli, Kayseri ve Nevşehir'deki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli/Gebze, Kayseri/Talas ve Nevşehir ilindeki gayrimenkullere ilişkin değerleme raporlarını yayınladı...

Nevşehir Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 20 Aralık'ta onaylandı...

Nevşehir Kalesi turizme açılıyor!

Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmalarında ortaya çıkan tarihi yeraltı şehri turizme kazandırılıyor.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi'ne destek!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve kent meydanı projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan görüş aldı.

TOKİ'den Nevşehir'e 94 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için düğmeye bastı.

Nevşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

Nevşehir Organik Ürünler Pazarı Haberi

Nevşehir Organik Ürünler Pazarı



Nevşehir Organik Ürünler Pazarı 'nda yer alan 43 adet işyeri açık artırma suretiyle satılacak. Gayrimenkullerin en düşük bedeli 21 bin 450 lira, en yüksek muhammen bedeli ise 499 bin 100 lira olarak belirlendi. İhale  31 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için