17 / 05 / 2024

nevşehir sanayi odası

nevşehir sanayi odası

Nevşehir Ticaret ve .Sanayi Odası Başkanlığı, kilitli parke,yağmur oluğu gibi işleri yaptırtacak. İhale, 16 Temmuz Pazartesi günü saat 14:00'de yapılacak

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası açıldı!

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası açıldı, açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Mimarlar Odası, Nevşehir Belediyesi için suç duyurusunda bulunacak!

AKP'li Nevşehir Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kalesi önünde bulunan Osmanlı’dan kalma tarihi binaları yıktı. Mimarlar Odası Ankara Şube üyesi Kemal Kaya belediye hakkında şuç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi değerlendirildi!

Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, yapılan tahsislerin iptali, yeni başvuruların değerlendirilmesi ve arıtma tesisinde yaşanan sıkıntıları görüştü.

TOKİ Nevşehir'de 600 yeni konut yapacak!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası üzerindeki eski yerleşim alanına yöresel mimaride yeni konutların yapılacağını söyledi. Söz konusu alana 600 dolayında konutun yapılacak.

Nevşehir'de siluet bozan oteller mühürlenecek!

UNESCO'nun Dünya Mirası Listesinde bulunan Nevşehir Uçhisar'da yapılan otel inşaatları Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı. Mühürlemenin reddine açılan davada ise mahkeme mühürlemesi yönünde kararı verdi.

Nevşehir'de siluet bozan oteller mühürleniyor!

UNESCO'nun Dünya Miras Listesi'nde bulunan Nevşehir Uçhisar'da yapılan otel inşaatları Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı. Mühürlemenin reddine açılan davada ise mahkeme mühürlemeli kararı verdi.

Nevşehir Acıgöl'de yapılacak hastanenin ihalesi 29 Nisan'da!

NEVŞEHİR Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde sağlık tesisleri açısından en büyük eksikliklerinden olan hastane binasının yapımına yakında başlanacak. Hastane binasında 5 yatak odası 2 bin 753 metre kare inşaat alanına sahip olacak.

Nevşehir'e AVM tipi pazar yeri!

Nevşehir'de 44 bin metrekare kapalı alana kurulan modern pazar yerinde yürüyen merdiven ve engelli asansörü ile çocuk oyun alanları ve bakım odası, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal donatılar bulunuyor

TOKİ Başkanı, Kayseri ve Nevşehir'i ziyaret etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayseri ve Nevşehir’de İdarenin yürüttüğü uygulamaları yerinde inceledi. Turan, Kayseri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Nevşehir 4. Etap Konutlarında çalışmalar devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Nevşehir TOKİ 4. Etapta binalar hızla yükseliyor!

Nevşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaptırılması planlanan 754 konutun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Nevşehir'de uçak seferi ertelendi!

Türk Hava Yollarının Nevşehir ve İstanbul arasında gerçekleştireceği uçak seferleri ertelendi. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle Nevşehir'deki hava limanında mahsur kalan 125 yolcu, kentteki otellere yerleştirildi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

nevşehir sanayi odası Haberi

nevşehir sanayi odası



İlan için;



NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINDAN


Nevşehir İli, Merkez İlçe, Boğazköy sınırları içerisinde yer alan Özel Sanayi Bölgesi Yolları Asfalt Kaplama, Diğer alanları Kilitli Parke, Bordür ve Yağmur Oluğu ile Yol Yapım İşi veya Tüm Alanın Kilitli Parke Bordür ve Yağmur Oluğu ile Yol Yapım İşi, anahtar teslimi ihale yoluyla yaptırılacaktır.


İhale, kapalı zarf usulü ve gerekli görülmesi halinde pazarlıkla eksiltme yoluyla yapılacak olup, ihaleye ait şartname Odamızdan 1.000,-TL karşılığında temin edilebilecektir.


İhale (Son Teklif Verme) Tarihi: 16 Temmuz 2012-Pazartesi (Saat: 14:00)


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı

Aksaray Cad. No: 69 NEVŞEHİR 

Tel: 0.384 213 10 36 - 0.384 213 23 84 

(İlgili Kişi: Ethem ÇERÇİ-Muhasebe Md.) 



İlan için