04 / 05 / 2024

Nevşehir'de uçak seferi ertelendi!

Nevşehir'de uçak seferi ertelendi!

Türk Hava Yollarının Nevşehir ve İstanbul arasında gerçekleştireceği uçak seferleri ertelendi. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle Nevşehir'deki hava limanında mahsur kalan 125 yolcu, kentteki otellere yerleştirildi.



Hava muhalefeti yüzünden Nevşehir-İstanbul seferinin iptali nedeniyle havalimanında mahsur kalan 125 yolcu, kentteki otellere yerleştirildi.


Türk Hava Yollarının Nevşehir ve İstanbul arasında gerçekleştireceği uçak seferleri, İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli fırtına ve yağmur nedeniyle yapılamadı. Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'ndan Atatürk Havalimanı'na 15.05'te gerçekleştirilmesi planlanan "TK 2005" numaralı sefer, ertelendi.


Havalimanı Müdür Vekili Mustafa Konca,  AA muhabirine, İstanbul'daki hava şartlarının düzelmemesi nedeniyle seferi iptal edilen uçağın 125 yolcusunun Kapadokya bölgesindeki çeşitli otellere yerleştirildiğini söyledi.


Yolcuların mağdur edilmemesi için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Konca, "Yolcularımız yarın sabah 08.00'de gerçekleştirilecek seferle İstanbul'a ulaştırılacak. Ayrıca, İstanbul ve Nevşehir arasında bu akşam gerçekleştirilmesi planlanan TK 2008 ve TK 2009 numaralı uçuşlar ise iptal edilmiştir" diye konuştu.


AA


Geri Dön