23 / 05 / 2024

nevşehir toki alanına park yapımı

nevşehir toki alanına park yapımı

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Nevşehir'de 10 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir ili Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan 64 odalı turistik oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Nevşehir'e 135 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir projesinin ihalesini 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

Nevşehir Göreme'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Nevşehir İli Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Belediyesi'nden esnafa kira ve nakit desteği!

Nevşehir'de tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sebebiyle, belediyeye ait iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafın kira bedellerinin öteleneceği, kentteki kahvehane işletmecilerine de 500'er lira hibe desteği sağlanacağı açıklandı.

nevşehir toki alanına park yapımı Haberi

nevşehir toki alanına park yapımı

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı. 


Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirile n çalışmalarda 419 konutluk 9 blokun yer aldığı bölgede, 3000 metrekarelik bir alan üzerindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı. Park alanında önümüzdeki günlerde çimlerin de büyümesi ile bu alanda 6 adet kamelya düzeneği oluşturulacak. Park alanında, çeşitli fidanların yanı sıra süs bitkilerinin de ekimi yapıldı. 


Ayrıca park alanının alt bölümünde alanı hazırlanan ve çevresi tel örgülerle çevrilecek alanda bir de Basketbol Oyun Sahasının daha yapımı Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilecek.


Kapadokya Muşkara...