02 / 05 / 2024

Nevşehir TOKİ blokları

Nevşehir TOKİ blokları

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 94 adet konuta yer veriliyor...

Nevşehir TOKİ 2019 detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

TOKİ Nevşehir Göre başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

TOKİ Nevşehir Göre projesinde yer alan 41 adet konut 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

TOKİ Nevşehir Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen 1410 konutun inşaatı devam ediyor.

TOKİ Nevşehir Ürgüp başvuruları!

TOKİ Nevşehir Ürgüp başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ Nevşehir Avanos başvuruları başladı!

TOKİ Nevşehir Avanos projesi kapsamındaki 45 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ'den Nevşehir’e 1.456 konutluk yeni yaşam alanı!

TOKİ Nevşehir Merkez Toplu Konutları projesi ile 1.456 konutluk yeni bir yaşam alanı inşa ediliyor. 

TOKİ'den Nevşehir Göre’ye 225 konut!

TOKİ tarafından Nevşehir’in Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi’nde inşa edilecek 225 konutun ihalesi yapıldı. 26 Eylül 2017, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Nevşehir TOKİ blokları Haberi

Nevşehir TOKİ blokları

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı. Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdüriüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalarda 419 konutluk 9 blokun yer aldığı bölgede, 3000 metrekarelik bir alan üzerindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı. Park al Anında önümüzdeki günlerde çimlerin de büyümesi âe bu alanda 6 adet kamelya düzeneği oluşturulacak. Park alanında, çeşitli fidanların yanı sıra süs bitkiloinin de ekimi...