28 / 04 / 2024

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.



Türkiye'nin 81 ilinde yaşayan dar ve orta gelirli aileleri düşük taksit ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin bir projesi için daha beklenen tarih geldi.

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde paylaşılan bilgilere göre, TOKİ'nin merakla beklenen yeni projesi Nevşehir Derinkuyu'da yükselecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tarafından paylaşılan söz konusu ihale ilanına göre,  TOKİ  Nevşehir Derinkuyu projesinde 130 adet yeni konut yer alacak. 

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Nevşehir projesinde konutların dışında ticari alanlar bulunacak mı? Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesinin ihalesi saat kaçta gerçekleştirilecek?

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin Nevşehir projesi ile ilgili detaylar da tek tek belli oldu.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Nevşehir Derinkuyu 2023 projesinde 130 adet daire yer alacak. Ayrıca ihale ilanında yer alan bilgiye göre söz konusu projede konutların dışında herhangi bir ticari alan yer almayacak.

Yine konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgilerine göre, Nevşehirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Derinkuyu projesinin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

Nevşehir İli, Derinkuyu İlçesi, Esentepe Mahallesi 2.Etap 130 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14.00'te yapılacak.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

TOKİ  Ankara  2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!


Geri Dön