29 / 04 / 2024

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.



Yeni konut projesi yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen bir projesinin daha ihale tarihini duyurdu. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, TOKİ'nin yeni projesi Nevşehir'de inşa edilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanında yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Nevşehir projesi Ürgüp'te yükselecek.

Yine paylaşılan detaylara göre,  TOKİ  Nevşehir Ürgüp projesinde 470 adet konut yer alacak. Konutların yanı sıra ticari ünitelerin de yer alacağı Nevşehir TOKİ projesinde altyapı ve çevre düzenleme işi de mevcut.

Peki TOKİ'nin Nevşehir projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ den Nevşehir e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Peki TOKİ'nin Nevşehir projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

Nevşehir İli Ürgüp İlçesi 470 Adet Konut (+ 4 kd.) ve 2 Adet Ticaret Merkezi (12 Dükkan) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihalelere göre,  10 Ekim 2023 tarihinde Nevşehir projesi dışında Çorum ve  İzmir  projelerinin ihaleleri de 10 Ekim tarihinde yapılacak.

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Çorum projesi Uğurludağ ilçesinde, İzmir projesi ise Kiraz ilçesinde hayata geçirilecek. Yine verilen detaylara göre, TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde 151 adet konuta yer verilirken, İzmir Kiraz projesinde ise 271 adet konuta yer verilecek.

İstanbul minimum 7.2 şiddetinde sallanacak! Uzman isim korkuttu: Avrupa Yakası'nın zemini mi daha kritik Anadolu'nun mu?

O ilde 12 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Her katı deniz manzaralı Har Teknik Tuzla Aydıntepe konutları  satışta!


Geri Dön