02 / 05 / 2024

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

TOKİ'den Nevşehir'e 135 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir projesinin ihalesini 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

Nevşehir Göreme'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Nevşehir İli Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 94 adet konuta yer veriliyor...

Nevşehir TOKİ 2019 detayları!

Nevşehir TOKİ 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı Haberi

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarda 419 konutluk 9 blokun yer aldığı bölgede, 3000 metrekarelik bir alan üzerindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı. Park alanında önümüzdeki günlerde çimlerin de büyümesi ile bu alanda 6 adet kamelya düzeneği oluşturulacak.

Park alanında, çeşitli fidanların yanı sıra süs bitkilerinin de ekimi yapıldı.

Ayrıca park alanının alt bölümünde alanı hazırlanan ve çevresi tel örgülerle çevrilecek alanda bir de Basketbol Oyun Sahasının daha yapımı Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından...