15 / 05 / 2024

nevşehir ürgüpta eski apartman mı çöktü

nevşehir ürgüpta eski apartman mı çöktü

Nevşehir ilinin Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesi'nde eski bir evde göçük meydana geldi. Göçükte Suriyeli 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

Nevşehir Ürgüp TOKİ’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Ürgüp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Ürgüp TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Ürgüp TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Nevşehir'de 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Nevşehir İli Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan arsayı 13 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Nevşehir Ürgüp'e ticari satış birimleri! İhalesi bugün!

Kamu yatırımlarında gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp'te ticari satış birimi inşa edecek. 

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

TOKİ Nevşehir Ürgüp başvuruları!

TOKİ Nevşehir Ürgüp başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

Nevşehir'de 12 metruk bina yıkılacak!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılacak. ilçede yıkılma tehlikesi bulunan 12 eski ev için çalışmalara başlanacak.

Nevşehir Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Nevşehir Ürgüp'te kurulması planlanan Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

nevşehir ürgüpta eski apartman mı çöktü Haberi

nevşehir ürgüpta eski apartman mı çöktü

Ortahisar Beldesi Eski Mahalle’deki bir evde saat 01.30 sıralarında göçük meydana geldi. Göçükte evde bulunan 10 Suriyeli yaralandı. Sevk edilen AFAD ve Ortahisar Belediyesi ekiplerinin çalışması ile göçükten çıkarılan yaralılar 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde sevk edilerek, tedavi altına alındı. 


Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, şöyle dedi:"Gece saatlerinde beldemizde Suriyeliler'in yaşadığı eski bir evde üzerinin ahşap kaplı olması nedeniyle göçme meydana geldi. İçerisinde tamamı Suriye vatandaşı 10 kişi yaşıyordu. Bunlardan 2'sinde yaralanma olmadı. 8 yaralı AFAD ve belediye ekipleri tarafından göçükten kurtarıldı. Çökmenin muhtemelen eski ev olduğundan dolayı olduğunu düşünüyoruz. Tespit yapıldıktan sonra kesin neden ortaya çıkacak."


Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Kanber Karakurt ise, göçük haberini gece saat 02.00 sıralarında aldıktan...