05 / 05 / 2024

nevşehirde kapanan oteller

nevşehirde kapanan oteller

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2015 ve 2016 yıllarında Nevşehir İli'nde kapanan otel bulunup bulunmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Kapanan işletmelerden çağrı: Kiraya ait borç stoklarımız birikiyor!

Kapanan işletmelerde çalışan ve salgın sürecinde işsiz kalan sektör çalışanları dün 5 şehirde sokağa çıktı. Açıklamada, “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre 180 bin iş yeri kapalı. Alınması gereken tüm tedbirleri alalım, işyerleri açılsın" ifadeleri kullanıldı.

Üç büyük şehirde 35 bin esnaf kapısına kilit vurdu!

Türkiye’de üç büyük şehirde son 1.5 yıldır kapanan esnaf sayısı 35 bine yaklaştı.

Nevşehir'de kapanan oteller mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2015 ve 2016 yıllarında Nevşehir İli'nde kapanan otel bulunup bulunmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Nevşehir'de siluet bozan oteller mühürlenecek!

UNESCO'nun Dünya Mirası Listesinde bulunan Nevşehir Uçhisar'da yapılan otel inşaatları Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı. Mühürlemenin reddine açılan davada ise mahkeme mühürlemesi yönünde kararı verdi.

Nevşehir'de siluet bozan oteller mühürleniyor!

UNESCO'nun Dünya Miras Listesi'nde bulunan Nevşehir Uçhisar'da yapılan otel inşaatları Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yargıya taşınmıştı. Mühürlemenin reddine açılan davada ise mahkeme mühürlemeli kararı verdi.

Nevşehir yeraltı şehrine butik otel yapılacak!

Kentsel dönüşüm çalışmaları sonrasında yıkılan Nevşehir Kalesi'nin etrafındaki evlerin altında dünyanın en büyük yeraltı şehirlerinden biri bulundu. Burada butik oteller, yürüyüş yolları, müze ve yeraltı kongre merkezi yapmayı düşünüldüğü belirtildi.

TOKİ Nevşehir Merkez'de 419 konutun ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı'nda 419 konutun inşaat işi ihalesi bugün saat 14.00'te yapılacak. İhalede yer teslimi itibariyle 655 iş günü süresi veriliyor...

TOKİ Nevşehir Merkez Kale etrafında 419 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Nevşehir Merkez Kale etrafında 419 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor...

Sharbatly Camii kendiliğinden kapanan bataryalar ile donatıldı!

GROHE ve Hassan Abbas Sharbatly Toplum Hizmetleri Vakfı’nın ortaklaşa projesinde Sharbatly Camii'nin abdesthanelerine “sürdürülebilir su çözümleri” kapsamında 40’tan fazla “kendiliğinden kapanan” ve su tasarrufu sağlayan batarya yerleştirildi

Nevşehir Belediyesi'nde satılık 40 adet depo ve 30 adet dükkan!

Nevşehir'de 40 adet depo ve 30 adet dükkan açık arttırmayla satılacak...

Nevşehir'de icradan 1 milyon 219 bin TL'ye satılık arsa!

Nevşehir'de 9.085.03 yüzölçümlü tarla açık artırma ile satılıyor...

Nevşehir'de satılık dükkanlar! 120 bin liraya!

Nevşehir Belediye Başkanlığından; 15 adet dükkan 23 Ekim 2012 günü saat 14:00'de yapılacak ihalede satışa çıkacak

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde 9 bin metrekare arazi 2 milyon!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde üzerinde un fabrikası, depolar, müştemilat ile hizmet binası bulunan arazi satılıyor

nevşehirde kapanan oteller Haberi

nevşehirde kapanan oteller


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2015 ve 2016 yıllarında Nevşehir İli'nde kapanan otel bulunup bulunmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı NAbi Avcı'ya iletti.


Gürer önergesinde "Nevşehir ilinde 2015 ve 2016 yıllarında kapanan otel var mıdır? Varsa kapanma gerekçeleri nelerdir? Bu otellerden çıkarılan personel sayısı kaçtır?" diye...