30 / 04 / 2024

nevşehire 600 yeni konut yapılacak

nevşehire 600 yeni konut yapılacak

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası üzerindeki eski yerleşim alanına yöresel mimaride yeni konutların yapılacağını söyledi. Söz konusu alana 600 dolayında konutun yapılacak.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

İş Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı! Tam 600 TL indirim yapılacak!

İş Bankası pek çok kişi tarafından merakla beklenen yeni kampanyası için düğmeye bastı. İş Bankası yeni kampanyası kapsamında tam 600 TL indirim yapacak. İşte İş Bankası'nın Ekim 2023 kampanyası ile ilgili detaylar...

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

TOKİ Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu proje yarın 15:30'da ihaleye çıkacak.

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 600 TL'den başlayan taksitlerle satışta! Yeni proje! 

Sur Yapı Antalya Suites, ilk yıl 5 bin 700 TL'den başlayan taksitler, yüzde 25 indirim ve 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde, yüzde 10 peşinat ve 15 yıl vade imkanı da sunuluyor. İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar...

Nevşehir Derinkuyu TOKİ projesiyle 130 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 130 konutluk yeni proje inşa edecek.

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

TOKİ'den Nevşehirlilere yeni yıl müjdesi! 206 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına son sürat devam eden TOKİ'den Nevşehirlilere yeni yıl müjdesi geldi. Proje kapsamında inşa edilecek olan 206 yeni konutu sakın kaçırmayın...

THY'den flaş atak! Binlerce kabin memuru ve pilot alınacak

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2023 yılında 2 bin 600 yeni kabin memuru ve 1200 yeni pilot alacaklarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

nevşehire 600 yeni konut yapılacak Haberi

nevşehire 600 yeni konut yapılacak

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde 4. Etap TOKİ konutlarının tamamlanma aşamasına geldiğine dikkat çeken Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası üzerindeki eski yerleşim alanına bu kez yöresel mimarinin göz önünde tutularak yeni konutların yapılacağını söyledi. Söz konusu alana 600 dolayında konutun yapımı konusunda çalışmaların son aşamaya getirildiğine değinen Başkan Ünver, "Ticaret ve Sanayi odamızın hemen üzerindeki alanda bu kez TOKİ ile birlikte yöresel mimarinin göz önünde tutulduğu konutlar yapacağız. Burada 600 dolayında konut yapılmasını planlıyoruz. Nevşehir'imizin sarı taşının kullanılacağı konutlar yapılacak. En kısa zamanda bu konuyla ilgili gerekli bilgiler aktarılarak" dedi.


Kapadokya Muşkara...