18 / 05 / 2024

Nevzat Arslan

Nevzat Arslan

Arslan 1 Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi, Nevzat Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Nvz Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nvz Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Arslan tarafından kuruldu.

Nvz Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nvz Konut Ve İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Arslan tarafından kuruldu.

Vedat Arslan: KDV indirimi endişeleri giderdi!

Aremas Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, Bakanlar Kurulu kararıyla resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren konutta KDV düzenlemesi hakkındaki görüşlerini bildirdi. İşte Vedat Arslan'ın o yorumu...

Ahmet Arslan: Dünyanın en büyük köprüsünü yapacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Dünyanın en büyük köprüsünü yapmış olacağız. Bu, 'Türkler'de çok oluyor' lafının tam da ispatı." dedi.

Ahmet Arslan'dan Kayseri'ye YHT müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kayseri-Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren projesine ilişkin açıklama yaptı. Arslan, projenin ihalesini bu sene yapıp, 4 sene içerisinde de bitirip, Kayseri'nin ve Kayserililerin hizmetine sunulmasını planladıklarını söyledi.

Ahmet Arslan’dan Donald Trump’ın yol vaadine destek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ABD Başkanı Donald Trump’ın seçmenlerine köprü ve otoyol yapma gibi vaatlerde bulunması için, “Amerika bunu yeni gördüyse bir şey diyemem” dedi.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Hastanesi yıkılacak!

Gaziantep'te günlük 6 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı. Yıkım kararının ilk ayağı eski Doğum Hastanesi'nde başlanacak.

Nevzat Doğan: 2017 projelerle dolu bir yıl olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

Ahmet Arslan: Manisa'da 375 kilometre yol yaptık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sadece Manisa’yı dikkate alırsanız 80 yılda 76 kilometre bölünmüş yol yapılmışken AK Parti döneminde 375 kilometre yapmış durumdayız. 70 kilometre sıcak asfaltı 350 kilometreye çıkartarak 5 kat artırmış durumdayız" dedi.

Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin hizmet vereceği tarihi açıkladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin açılış töreni nedeniyle kurulan ekipmanların kaldırılacağını belirterek, "Onların bakımı yapıldıktan sonra yarın öğleden sonra hizmet vermeye başlayacak. Sabah 07.00 akşam 21.00 saatleri arasında hizmet verecek." dedi.

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıkılıyor!

Türkiye'nin 6. büyük hastanesi olan ve günlük 9 bin hastanın tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Nevzat Arslan Haberi

Nevzat Arslan

Arslan 1 Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi, Nevzat Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Arslan 1 Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi iş konusu; A-) Şirket Hertürlü Konut Amaçlı Kat Karşılığı Bina Yapmak Ve Satmak B-) Gayrimenkul Alanında Arsalar Binalar Almak Satmak Ve Bunların Danışmanlık Hizmetlerini Yapmak C-) Turizm Alanında Faaliyet Göstermek Spor Salonları Halı Saha Kafeteryalar Açmak İşletmek Ve Satmak D-) Otomotiv Alanında Faaliyet Göstermek Otomobil Kamyon Minibüs Almak Satmak Bunların Parçalarını Temin Etmek E-) Gıda Ürünleri Sebze Ürünleri Almak Satmak Marketler Açmak Çalıştırmak Ve Devretmek.


Arslan 1 Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi adres: Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi,...