04 / 05 / 2024

Nevzat Atılgan

Nevzat Atılgan

Atılgan Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Otomotiv Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Atılgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan 'da kuruldu.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnabutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Argonix Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argonix Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Atılgan tarafından kuruldu.

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Yedek Parça Petrol Tekstil Ve Lojistik Limited Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

Heybe Havran Turizm İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Heybe Havran Turizm İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hakan Atılgan ve Necmettin  Aydın kuruldu.

İnşaat sektörünün gelişimi için kentsel dönüşüm şart!

Kentsel dönüşümün önemine ilişkin açıklamalarda bulunan ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert, eski binaları yıkıp yenisinin inşa edilmesinin kentsel dönüşüm olmadığını dile getirdi. 

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Nevzat Atılgan Haberi

Nevzat Atılgan

Atılgan Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Otomotiv Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Atılgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.


Atılgan Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Otomotiv Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- GAYRİMENKUL - YAPI        a-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; Konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar satın alarak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Kendi arsa ve arazilerini kat karşılığı yapılmak üzere vermek.        b-)Her türlü inşaat ve gayrimenkul projelerigeliştirmek ve uygulamak. Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyetler ve yatırımlar gerçekleştirmek, koordine etmek ve yönetmek, gayrimenkul almak ve satmak, kiralamak veya kiraya vermek.        c-)Yurtiçinde ve yurtdışında...