17 / 06 / 2024

Nevzat Ceylan

Nevzat Ceylan

Nallıhan tarihi İpek Yolu Ankara güzergahının son noktası ve Başkent’in en uzak ama gezilip görülmesi gereken en değerli ilçelerinden birisi.

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

AnkaPark’ın en kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi gerektiğinden bahseden AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden meydana gelen parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe görselleri!

Toplam 675 konuttan meydana gelen Zer Göztepe projesi 2020 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Ceylan İnşaat Zer Göztepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ceylan İnşaat Türkçe isim geleneğini sürdürüyor!

Ceylan İnşaat, geçmişte olduğu gibi hayata geçireceği yeni projelerinde de de kullanacağı isimlerin Türkçe olması konusunda hassasiyet göstereceğini açıkladı.

Ceylan İnşaat'tan 90 ay vade de 0 faiz fırsatı!

Ceylan İnşaat ev almak isteyenlere özel ödeme planı sunuyor. Firma, Konut satışlarında 90 ay vade de ‘0’ faiz uygulaması başlattı.

Muammer Ceylan: Geleceğin iş insanlarını önemsiyoruz!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gençlerle bir araya gelerek gençlere bilgi birikimlerini aktardı.

Ceylan İnşaat’ın PR ajansı Brandworks oldu!

Dinamik ve deneyimli kadrosunu, sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat’ın kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Dünya'nın en modern AVM'leri Türkiye'de!

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ceylan “Türkiye AVM’leri yapmaya geç başladı ancak hızlı bir şekilde Türkiye’nin her yerine AVM’ler yapıldı” dedi. Ceylan sözlerine "AVM'lerin en modernleri, en gelişmişleri Türkiye’de bulunuyor" diye devam etti.

Nevzat Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nevzat Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Nevzat Keçik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

Ceylan: Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim!

Doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ünlüler kervanına Ceylan da katıldı. Bugüne kadar 50-60 ev değiştirdim diyen Ceylan, İstanbul'dan gideceğini söyledi.

Nevzat Doğan: 2017 projelerle dolu bir yıl olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı.

Nevzat Ceylan Haberi

Nevzat Ceylan

Bu önemli kavşak noktasının Belediye Başkanı İsmail Öntaş’la ve kendisi de Nallıhanlı olan AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Nevzat Ceylan ile bölge üzerine çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.



NALLIHAN ŞİMDİ ÇOK DAHA GÜZEL

Uzun bir süre Milliyetçi Hareket Partisi’nin elinde bulunan Nallıhan Belediyesini 2014 yerel seçimlerinde AK Partili İsmail Öntaş’ın kazanmasıyla ilçede büyük bir değişim başlamış. 1 yıldır görevde bulunan Başkan Öntaş’ın, bu değişimi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in gösterdiği ilgiye borçlu olduğunu dile getirmesiyle başlıyoruz sohbetimize. 15 yıldır muhalefet partilerinin elinde bulunan Nallıhan Belediyesi’ni Büyükşehir ekipleri önce tanımaya çalışmış. Ardından işe koyulmuşlar. Genç Başkan Öntaş’ın gayretleriyle Nallıhan makus talihini yener hale gelmiş.



ANKARALILAR BU DOĞA HARİKASINI MUTLAKA GÖRMELİ

Tertemiz caddeleri, yeşili, doğası, yeni yapılmış kaldırımları...