25 / 05 / 2024

Nevzat Ceylan: Duble yol biterse Nallıhan uçar!

Nevzat Ceylan: Duble yol biterse Nallıhan uçar!

Nallıhan tarihi İpek Yolu Ankara güzergahının son noktası ve Başkent’in en uzak ama gezilip görülmesi gereken en değerli ilçelerinden birisi.



Bu önemli kavşak noktasının Belediye Başkanı İsmail Öntaş’la ve kendisi de Nallıhanlı olan AK Parti  Ankara  2. Bölge Milletvekili adayı Nevzat Ceylan ile bölge üzerine çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.



NALLIHAN ŞİMDİ ÇOK DAHA GÜZEL

Uzun bir süre Milliyetçi Hareket Partisi’nin elinde bulunan Nallıhan Belediyesini 2014 yerel seçimlerinde AK Partili İsmail Öntaş’ın kazanmasıyla ilçede büyük bir değişim başlamış. 1 yıldır görevde bulunan Başkan Öntaş’ın, bu değişimi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in gösterdiği ilgiye borçlu olduğunu dile getirmesiyle başlıyoruz sohbetimize. 15 yıldır muhalefet partilerinin elinde bulunan Nallıhan Belediyesi’ni Büyükşehir ekipleri önce tanımaya çalışmış. Ardından işe koyulmuşlar. Genç Başkan Öntaş’ın gayretleriyle Nallıhan makus talihini yener hale gelmiş.



ANKARALILAR BU DOĞA HARİKASINI MUTLAKA GÖRMELİ

Tertemiz caddeleri, yeşili, doğası, yeni yapılmış kaldırımları ve bozulmamış otantik yapısıyla Nallıhan, Ankaralılara “Gel beni gör” dercesine adeta bağırıyor. Ama bir sorun var. Ulaşımda Beypazarı’ndan sonraki yollar tek yön. Bu büyük bir dezavantaj oluşturuyor. İşte bu noktada Belediye Başkanı İsmail Öntaş’ın da AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Nevzat Ceylan’ın da tespitleri aynı. “Duble yolun bitmesiyle Nallıhan uçar” diyorlar.




Anadolu


Geri Dön