13 / 05 / 2024

Nevzat Şahin kalecik

Nevzat Şahin kalecik

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin kimdir? Nevzat Şahin ne zamandan beri belediye başkanı olarak çalışıyor? Nevzat Şahin, iş hayatına ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Keçiören'de park alanında başlanan inşaat çalışmalarına tepki!

KEÇİÖREN Belediyesi'nin, Bademlik Mahallesi'nde yer alan Nevzat Şahin Parkı'ndaki oyun alanını kaldınp, inşaat çalışmasına başlaması, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. İnşaat çalışmaları yapılan alanda lokan inşa edileceği iddia edildi...

Keçiören'de mahalleli parkını geri aldı!

Keçiören Belediyesi’nin, Bademlik Mahallesi’nde yer alan Nevzat Şahin Parkı’ndaki oyun alanını kaldırıp, inşaat çalışmasına başlaması, mahallelinin tepkisine neden oldu. Belediye geri adım atarak inşaatı durdurdu.

Nevzat Doğan Veliahmet’teki eski yapıları tespit etti!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, haftanın iki günü gerçekleştirdiği mahalle inceleme gezilerine Veliahmet Mahallesi'nde devam etti. Doğan’a inceleme turunda İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir eşlik etti

Fatma Şahin: Gaziantep kongre turizminde bölgenin merkezi olacak!

Başkan Şahin, Şahinbey, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanları ile birlikte Türkiye'nin en büyük kongre merkezlerinden birine sahip olan Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Efes Kongre Merkezi’ni ziyaret etti.

Şahin Akar kimdir?

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akar kimdir? Şahin Akar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akar biyografisi..

Fatma Şahin yol çalışmalarını yerinde inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent-Dutluk-Özdemirbey Caddesi güzergahında yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.Fatma Şahin, yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şahin İlaç, SBK Holding'e satıldı!

Türkiye’nin en eski ilaç fabrikalarından Münir Şahin İlaç, 8 yıl içinde bir kez daha el değiştirdi. Lüksemburglu yatırım fonu Ivory’nin 2006’da satın aldığı şirket geçtiğimiz cuma günü atılan imzalarla SBK Holding bünyesine geçti

Özdil Şahin kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Departmanı Direktörü Özdil Şahin Özdil Şahin kimdir? Özdil Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Değerleme Departmanı Direktörü Özdil Şahin'in biyografisi...

Nevzat Ersan: Türkiye'deki yapıların yüzde 60'ı kaçak!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Başkanı Nevzat Ersan, Türkiye genelinde toplam 20 milyon yapı stoğu bulunduğunu ve bunun yüzde 60'ını kaçak yapıların oluşturduğunu söyledi

Tarihi Kalecik köyü turizme kazandırılmayı bekliyor!

Mardin'de dağların arasında yer alan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğu bildirilen Kalecik köyü, doğal güzelliğiyle film platosunu andırıyor.Tarihi Kalecik köyü turizme kazandırılmayı bekliyor.

Hüseyin Şahin: Hizmete açılacak okullar için 1 milyon 419 bin lira ödenek ayrıldı!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl'deki mevcut okullar ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak okulların ödenek taleplerinin karşılandığını bildirdi. Anadolu, teknik ve meslek liselerinin ihtiyaçları karşılanacak.

Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin L Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Logman Zulfugarlı, Shahin Zulfugarlı, Nigaray Zulfugarlı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu.

Nevzat Şahin kalecik Haberi

Nevzat Şahin kalecik

Nevzat Şahin kimdir?

Nevzat Şahin, biyografisini şu şekilde anlatıyor:

Yusuf ve Dursun ŞAHİN’ in tek çocuğu olarak Kasım 1956 da Kalecik’ te doğdum Babam Yusuf ŞAHİN (Sahcılar) Kalecik ve Keskin Adliyesinde Mübaşir olarak görev yaptı Annem Dursun ŞAHİN (Martlılar)ev kadınıydı. Babamı 1959 yılında, annemi 1985 yılında kaybettim.

Babam öldükten sonra dayım Mehmet MARTLI’ nın yanında büyüdüm. İlkokul, Ortaokul ve liseyi Kalecikte okudum.1973 yılında Liseyi bitirdikten sonra sebze ve pancar ziraatıyla uğraştım. Çiftçilik yaptım. 1976 yılında Ankara Belediyesinin açmış olduğu memuriyet sınavını 100 üzerinden 95 puanla kazanarak Ekim 1976,da Ankara Belediyesi Toptancı Hal Şube Müdürlüğünde göreve başladım. 1977 Yılında Üniversite sınavlarını kazanarak Gazi Eğitim Enstitüsü Matematik bölümünde eğitime başladım. 


1980 yılında mezun oldum. Devlet Memuru olduğum için Öğretmenliğe başlamadım. 1982 yılında askerliğimi kısa dönem...