03 / 05 / 2024

NEVZAT YILDIZ KİMDİR

NEVZAT YILDIZ KİMDİR

Türk mobilya endüstrisinin önde gelen şirketlerinden Yataş, 2012’de başladığı atılım sürecinin ilk 5 yılını tamamladı. Yataş Genel Müdür Nevzat Yıldız, “2021’de hedef 2 milyar lira ciro” dedi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Yenidoğan Serdar Kültür Merkezi 5 milyona mal olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenidoğan Serdar Kültür Merkezi inşaatını inceledi.

İzmit Serdar Mahallesi Kültür Merkezi 4,6 milyona mal olacak!

İzmit Belediyesi’nin kültür merkezlerine bir yenisi daha ekleniyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz Kasım ayında ihalesi yapılan Serdar Mahallesi Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği şehre ayrı bir değer katacak olan Kültür Tepesi 2.Etap Projesinin ihalesi yapıldı.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi başlıyor!

İzmit Belediyesi’nin Tarih Koridoru 2.Etap Projesi içinde yer alan Kültür Tepesi’ndeki eski Sağlık İl Müdürlüğü binasının yıkımına başlandı. Binanın yıkımında ilk kepçeyi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vurdu.

Sinop'a 10 milyon dolarlık yatırımla AVM yapılacak!

Sinop Örsan Tekstil'im nışımdığu 0 bin dönümlük alana Sinop'un ilk AVM'si yapılacak. 10 milyon dolarlık yatırımla yapılacak AVM'nin içinde 103 mağazanın bulunacağı belirtiliyor.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi tanıtıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği Kültür Tepesi 2.Etap Projesi ile ilgili olarak, Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyelerine bilgi verildi.

İzmit Kültür Tepesi 2. etap çalışması başlıyor!

İzmit Belediyesi tarafından Tarih Koridoru Projesi kapsamında Kültür Tepesi 2. etap çalışması başlayacak. Nevzat Doğan, “Kültür Tepesi, yapacağımız çalışmayla sanatın merkezi haline gelecek." dedi.

Kültür Tepesi Projesi’nin 2. etap hazırlıkları tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın önem verdiği Kültür Tepesi Projesi’nin 2. etabıyla ilgili hazırlıkların sonuna gelindiği öğrenildi. Proje tamamlandıktan sonra alanda birçok sanat dalı ile ilgili faaliyet yürütülecek.

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi, Cem Yegül, Ekrem Nevzat Öztangut, Ahmet Raif Ünüvar, Levent Veziroğlu, Serhan Vardarlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Faig Bağırov: Türkiye'de 20 milyar dolarlık yatırım yapacağız!

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Bağırov, "Önümüzdeki 8 yıl içinde Türkiye'ye yaklaşık 20 milyar dolarlık yatırım gelecek. Bu da Azerbaycan'ın yurt dışında yapacağı en büyük yatırımdır" dedi

Nevzat Bayhan: Her ilde kültür sanat okulu kurulmalı!

Şiir Derneği Başkanı Gazeteci yazar Nevzat Bayhan, kültür ve sanatın eğitime olumlu yönde bir etkisi olduğunu, gençliğin yetişmesi, gelişmesi ve bilinçlenmesinde başat rol oynadığını belirtti

NEVZAT YILDIZ KİMDİR Haberi

NEVZAT YILDIZ KİMDİR

KAYSERİ’de 1976 yılında 3 yakın akraba tarafından kurulan Anadolu’nun ilk sünger fabrikası... Yatak üretimiyle başlayan serüven, ev tekstili ve mobilya üretimiyle devam ederek büyüdü. 1996 yılında sektörün ilk borsaya açılan markası olan Yataş, 2001 krizinde darbe aldı. 2008 yılından sonra yeniden yapılanma sürecine giren Yataş, 2010 yılında mobilya ve yatak üretimini birbirinden ayırarak Yataş Bedding-Uyku Dünyası ve ENZA Home markalarını kurdu. 2012 yılında toparlanma ve atılım sürecine giren Yataş, uyguladığı ilk 5 yıllık kalkınma planıyla hızla büyüdü. 2017 yılının ilk 6 ayında yüzde 58’lik büyüme rekoru kıran Yataş’ı Genel Müdür Nevzat Yıldız’la konuştuk. Yıldız’ın verdiği bilgilere göre Yataş, ikinci büyüme hamlesini de başarıyla gerçekleştirirse 10 yılda 10 kat büyümüş olacak.


BAŞARI HİKÂYESİ

- Siz genel müdürsünüz, Yataş bir aile şirketi. Aile...