13 / 05 / 2024

new adalar 5 ay sonra teslim

new adalar 5 ay sonra teslim

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen Newada projesinde teslimler 5 ay sonra gerçekleşecek. Bütçenize uygun ödeme kolaylığıyla son 72 daire yüzde 1 KDV avantajıyla alıcılarını bekliyor...

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Dünyayı küçültecek uçak! İstanbul-New York 5 saat

Hala 10 saatten fazla bir uçuşla İstanbul'dan New York'a gidiliyor. ‘Overture’ uçağı dünyadaki bu uzun uçuşlara son verecek gibi görünüyor. Artık İstanbul-New York arası yarıya indi.

Sophie Turner ve Joe Jonas New York'taki evlerini 5.8 milyon dolara satıyor!

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karekteriyle bilinen Sophie Turner ve eşi Joe Jonas New York'taki evlerini 5.8 milyon dolara satışa çıkardı.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

İşte dünyanın en pahalı 10 caddesi!

Cushman & Wakefield dünyanın en pahalı 10 caddesi listesini yayınlandı. Dünyanın en pahalı caddesi olarak New York 5. Cadde gösterildi. 5. Cadde'de metrekare fiyatı 29 bin 822 Euro...

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla!

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor. Fiyatların 385 bin TL'den başladığı projede 84 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

Adalar'ın yeni imar planı, İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu’nda!

Adalar 1/ 1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu’nun önüne geldi. Adalar Belediyesi ve İBB onayladığı planı koruma kurulunun da onaylaması halinde uygulanacak.

İşte New York'taki 38 metrekarelik 5+1 daire!

New York Manhattan’da mimarlar 38 metrekarelik bir stüdyo daireyi 5 oda 1 salon haline getirdi. İşte her eşyanın sığdığı o ev...

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını alacak!

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını satın almak için görüşmelere başladı. Yatırımın 100 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

Cristiano Ronaldo New York'ta 18.5 milyon dolara lüks daire aldı!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, ABD'nin New York kentinde bir ev satın aldı. Ronaldo'nun Trump Tower'da 18.5 milyon dolara satın aldığı lüks daire tam 233 metrekare.

Cristiano Ronaldo New York'tan 18.5 milyon dolara daire aldı!

Cristiano Ronaldo emlak kralı olarak bilinen Donald Trump'ın sahip olduğu New York'taki 5. Cadde'de bulunan Trump Tower'dan tam 18,5 milyon dolar değerinde bir daire satın aldı.

Manzara Adalar'da avantajlı ödeme seçenekleriyle! 1.639 TL taksitle!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da stüdyo dairelerden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekleriyle Manzara Adalar herkese uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Manzara Adalar'da yüzde 8 indirimle!

İstanbul Kartal'daki 313 bin 500 metrekare arsa alanına sahip Manzara Adalar, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.

new adalar 5 ay sonra teslim Haberi

new adalar 5 ay sonra teslim

26 ve 20 katlı iki bloktan oluşan Newadalar projesinde toplam 288 adet konut bulunuyor. ML Yapı tarafından hayata geçirilen Newadalar İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. 



Maltepe Newadalar projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Newadalar'da konut teslimlerinin 5 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



ML Yapı projesi Newadalar Konutları'nda yer alan dairelerin alan büyüklükleri 1+1'lerin alanları 65-93 metrekare; 2+1'lerin 105-130 metrekare ve 3+1'lerin fiyatları 180-205 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Newada projesinde konut fiyatları 436 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Newada ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanıda yer alıyor. 



Adalar manzaralı aidat ödemeyen son 72 daire yüzde 1 KDV fırsatıyla sahiplerini bekliyor. Bağdat Caddesi'ne ve Bostanıcı İskelesi'ne 2 kilometre sahile 5 metre mesafede...