29 / 04 / 2024

new bahçeşehir lansman fiyatları

new bahçeşehir lansman fiyatları

Bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, sezona hızlı başladı. Şirket, Esenyurt’ta yer alan Nlogo İstanbul’un ikinci etabını ve 98 daireli New Bahçeşehir’i lansman indirimiyle satışa çıkardı.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin lansmanı yarın yapılacak. 32 bin 212 metrekarelik arsa alanında yükselen projede tam müstakil ve ikiz villalar yer alıyor...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir’in en merkezi noktasında yeni bir sosyal konut projesi başlattı.  

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de!

Atmaca Grup imzaısyla hayata geçirilen Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de gerçekleşecek.

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

17 soruda Bahçeşehir Hayat projesi!

Bu ay içinde lansmanı yapılacak olan Bahçeşehir Hayat projesi konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. İşte 17 soruda Bahçeşehir Hayat projesi...

Bahçeşehir Hayat satılık!

Lansmanı bu ay içerisinde gerçekleşecek olan Bahçeşehir Hayat projesi 138 daire ve 12 ticari alandan meydana geliyor. Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

Bahçeşehir Koleji Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, yeni açılacak olan Trabzon Fen ve Teknoloji Lisesi’ni düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir'in lansmanı ertelendi!

Dekar Gayrimenkul tarafından hayata geçilecek Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesinin lansman toplantısı ertelendi. 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Asmalı Bahçe Evleri Bahçeşehir teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Lansmanı 10 Mayıs'ta yapılacak olan projede toplam 499 daireye yer veriliyor...

Makyol Santral Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Makyol Santral Bahçeşehir projesinin lansmanı 3 Mayıs’ta yapılacak. Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+0'dan 3+1'e kadar konut tiplerine yer veriliyor...

new bahçeşehir lansman fiyatları Haberi

new bahçeşehir lansman fiyatları

Özyurtlar İnşaat, iki yeni projesini satışa çıkardı. Şirket, ilk etabı geçen yıl Mayıs ayında satışa çıkan Nlogo İstanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projelerini tanıttı. Bunlardan Esenyurt'ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul, 7 blokta 2 bin 550 daireden oluşuyor. İlk etabının yüzde 80'i 35 günde satılan Nlogo İstanbul'un satışa açılan ikinci etabında 850 daire bulunuyor.


Nlogo İstanbul ikinci etapta 1+1 daire fiyatlarının 199 bin liradan başladığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Tamer Özyurt, "Birinci etap mayıs ayında satışa çıktığında 1+1 dairelerin fiyatı 119 bin liraydı. Dolayısıyla 10 ayda yüzde 60 prim yaptı. Böyle bir kazanç hiç bir yatırım enstrümanında yok. Aynı prim garantisini burada da veriyoruz" diye konuştu. İkinci etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerini bulmak mümkün.


Ailelere özel: New Bahçeşehir

Özyurtlar İnşaat'ın satışa...