26 / 07 / 2024

New Bahçeşehir ödemeleri

New Bahçeşehir ödemeleri

Özyurtlar İnşaat New Bahçeşehir projesi 21 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 87 metrekareden başlıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçe Şehir ödemeleri!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlıyor. İşte Bahçeşehir Asmalı Bahçe Şehir ödemeleri!

Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

Kiler GYO Referans Bahçeşehir ödemeleri!

Kiler GYO Referans Bahçeşehir projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri ödemeleri yüzde 1 KDV avantajı ile yapılabiliyor. 15 katlı 40 blok olarak dizayn edilen projede konutların büyüklükleri 56 ile 218 metrekare arasında değişiyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans ödemeleri!

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans'ta daire fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor. Soyak Konforia Rezidans projesi Eylül 2017'de teslim ediliyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödemeleri!

Dairelerin 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandığı proje Atatürk Havalimanı’na 20 dakika mesafede bulunuyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödemeleri kapsamında bankalar aracılığıyla kredi kullanılabiliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ödemeleri!

Toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek olan proje Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Bahçeşehir Soyak Konforia ödemeleri kapsamında 1+1 daireler 178 bin TL'den başlıyor.

Soyak Konforia Residence Bahçeşehir ödemeleri!

Soyak Konforia Residence Bahçeşehir ödemeleri firma bünyesinde ya da banka kredisi kullanılarak yapılıyor. Soyak Konforia Residence Bahçeşehir'de konut fiyatları 178 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Soyak Konforia Bahçeşehir ödemeleri!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan proje toplam 5 bin adet daireden meydana gelecek. Soyak Konforia Bahçeşehir ödemeleri kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ödemeleri!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Dumankaya Hi-Fit projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar farklı daireler yer alıyor. Bahçeşehir Dumankaya Hi-Fit ödemeleri kapsamında yüzde 0,40 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Özyurtlar New Bahçeşehir'de lansman özel fiyat ve avantajlı ödemelerle!

Lansman özel fiyat ve avantajların devam ettiği Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

New Bahçeşehir'de 24 ay 0 faizle! Lansmana özel avantajlarla!

Lansman özel fiyat ve avantajların devam ettiği New Bahçeşehir projesinde yer alan daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Özyurtlar New Bahçeşehir'de 299 bin TL'ye 2+1 ev!

Özyurtlar İnşaat yeni projesi NEW Bahçeşehir'i satışa çıkardı. Bahçeşehir'in merkezinde inşa edilen proje, 21 katlı tek bloktan ve 98 daireden oluşuyor. Projede, 6 adet de dükkan bulunuyor..

New Bahçeşehir ödemeleri Haberi

New Bahçeşehir ödemeleri

Satışları devam eden Özyurtlar İnşaat New Bahçeşehir projesi 98 tane daire ve 6 tane dükkandan oluşuyor. Banka kredisine uygun olan projede daireler 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Teslimleri 2 yıl sonra yapılacak olan New Bahçeşehir'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzası ile İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor.


New Bahçeşehir ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşin ödeme yapılıyor, yüzde 35'lik kısım 24 ay vadelendiriliyor, kalan yüzde 30'luk kısım ise banka kredisiyle veya teslimde peşin olarak ödeniyor.


Özyurtlar İnşaat New Bahçeşehir projesi Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Marmarapark AVM’ye,  Torium AVM’ye, Bauhaus, Migros, ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakikalık mesafede yer alıyor. 


New Bahçeşehir satış ofisi nerede?

Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440...