09 / 05 / 2024

new balance indirim

new balance indirim

New Balance online mağazası üzerinden seçili spor ürünlerde yüzde 60’a yakın indirim uyguluyor! Peki indirime dahil olan ürünler neler? New Balance 19 Eylül 2022 New Balance fiyat listesi!

ŞOK Market'te New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor! ŞOK online aktüel kataloğu

ŞOK Market 2 Ağustos aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime girerken New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkacak.

A101 Calvin Klein, Nike, New Blance ürünlerinde yüzde 25 indirim! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 yüzde 25 indirim kampanyasını duyurdu. A101 online alışveriş sitesinde geçerli 1000 TL ve üzeri alışlerde dev markaların ürünleri yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Peki A101'de Calvin Klein dışında hangi markalar indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sağlıklı bedeni sağlıklı ayaklar taşır! New Balance'ta yüzde 60 indirim ! İşte New Balance 19 eylül 2022 fiyat listesi

New Balance online mağazası üzerinden seçili spor ürünlerde yüzde 60’a yakın indirim uyguluyor! Peki indirime dahil olan ürünler neler? New Balance 19 Eylül 2022 New Balance fiyat listesi!

Nef Saint Marks Place projesinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Nef imzasıyla New York'ta hayata geçirilen Nef Saint Marks Place projesinde fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Balance Güneşli'de 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme seçeneği ve peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Peki, Mahmutbey Balance Güneşli ne zaman teslim?

Keller Williams danışmanları Büyükada'da biraraya geldi!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Türkiye’de görev alan 150 danışmanı aileleriyle birlikle bu yıl 3. kez düzenlenen New Balance Büyükada’da koşusunda bir araya geldi.

Balance Güneşli kroki

Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Balance Güneşli kroki yayınlandı. Balance Gayrimenkul tarafından yaşama geçirilen projede 24 aya kadar sıfır faizle vadelendirme de yapılıyor...

Balance Güneşli'de lansman dönemine özel kolaylıklar!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunulan Balance Güneşli projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde konumlanıyor. Proje, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza yer alıyor...

Balance Güneşli ödeme seçenekleri

Balance Güneşli ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle vadelendirme avatajı sağlanıyor. 17 bin metrekare alana sahip olan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı da sağlanıyor..

Balance Güneşli ödemeleri

Balance Güneşli ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunurken, 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme avantajından da yararlanmak mümkün. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

new balance indirim Haberi

new balance indirim

Sporcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamayı kendine amaç edinen New Balance, tüketicilerin ürünlerine kolay erişimini sağlamak üzere online mağazası newbalance.com.tr’de seçili ürünlerde yüzde 60’a varan indirim uyguluyor.

1906 yılında Boston’da ayak tabanlığı şirketi olarak başlayan New Balance, tüm gün ayakta çalışan insanların ayak rahatlığı için ayak tabanlığı üretmeye başladı. 70’li yıllarda özel bir ayakkabı üreticisi ve önde gelen bir küresel spor ürünleri şirketi haline gelen New Balance, her bedene ve kalıba uyacak şekilde üretim yapmayı misyon edindi.

Özel koleksiyonlarının bir bölümünü halen ABD ve İngiltere’deki fabrikalarında üreten New Balance. ayakkabı ve spor giyim ürünlerinin, en iyi kalıbı ve performansı sağladığından emin olmak için, teknoloji ve üretim yöntemlerini sürekli geliştiriyor.

İşte 19 Eylül 2022 New Balance fiyat listesi!

New Balance WD21510Elbise 999...