28 / 04 / 2024

Balance Güneşli ödeme seçenekleri

Balance Güneşli ödeme seçenekleri

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Balance Güneşli ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle vadelendirme avatajı sağlanıyor. 17 bin metrekare alana sahip olan projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı da sağlanıyor..



Metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL olarak belirlenen Balance Güneşli ödeme seçenekleri dahilinde tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Sosyal alanları arasında; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar bulunan  Balance Güneşli  Rezidans'ta yer alan ofisler 70 metrekare ile 150 metrekare arasında alanlara sahip. 


Balance Gayrimenkul tarafından yaşama geçirilen Balance Güneşli ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle vadelendirme avantajı sağlanıyor. 


Ev ve loft ofislerin alanlarının 76 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Balance Güneşli Evleri, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşuyor. 


Balance Güneşli ödeme seçenekleri dahilinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor. Proje lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Güneşli'de yükseliyor. 


Balance Güneşli satış ofisi

Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön