05 / 05 / 2024

new city ev fiyatları

new city ev fiyatları

Sadıkoğlu New City Evleri'nde satılık daire fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. New City Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Mozilla Firefox’un kurucu ortağı Blake Ross, New York'tan 251 milyon TL'ye ev aldı!

Web tarayıcısı Mozilla Firefox’un kurucularından biri olan Blake Ross, yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı ve New York'ta yer alan çevre dostu bir rezidanstan ev aldı. Ross, 233 metrekarelik eve 251 milyon TL (8,25 milyon dolar) ödedi. İşte o evin özellikleri...

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Gigi ve Bella Hadid New York'tan 12 milyon dolara iki ev aldı!

Hadid kardeşlerin, New York'ta sessiz sedasız iki ev aldığı ve bu evlere yaklaşık 12 milyon dolar ödediği öğrenildi...

Sarah Hyland ve Well Adams Studio City'de ev aldı!

Her ikisi de dizi oyuncusu olan Sarah Hyland ile bir süre önce nişanladığı meslektaşı Well Adams, Studio City'de gösterişli bir ev satın aldı.

New York’ta hayırsever ev sahibi 80 kiracısının kiralarını hediye etti!

New York’ta yaşayan Mario Salerno adlı bir ev sahibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle zor günler geçiren 80 kiracısının kiralarından feragat etti.

New York'ta ev sahiplerine, kira ödeyemeyenleri evden çıkarmama talimatı!

New York Valisi Andrew Cuomo, ev sahiplerinin 90 gün boyunca kirasını ödeyemeyenleri evlerinden çıkarmaması için talimat verdi.

Erzurum New City Konutları'nı yıkan firmadan açıklama!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı nedeniyle yıkılması kararı alınan New City Konutları'nda iş makinelerinin çalışması devam ediyor.

Erzurum New City Konutları yıkılıyor!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen New City konutlarının yıkımına başlandı. 550 bin liraya ihale edilen yıkım, 200 gün sürecek.

Erzurum New City Konutları için karar çıktı!

Erzurum’un 'kanayan yarası' New City için karar çıktı! Önce yarım kalmış bloklar ortadan kaldırılacak, sonra mahkemenin söyleyeceği son söz beklenecek. Kaynak: New City için karar çıktı!

Bensu Soral, New York'tan 11 milyon dolara ev aldı!

Bensu Soral New York'tan ev aldı. Soral'ın yeni evlerinin değerinin 11 milyon dolar yani yaklaşık 65 milyon TL olduğu iddia edildi...

Didem Uzel New York'tan ev aldı!

Eski Model Didem Uzel ve işadamı eşi Selim Sarı New York Manhattan'da yeni bir ev aldı. Çiftin, yeni evleri için 3 milyon dolar ödediği öğrenildi.

new city ev fiyatları Haberi

new city ev fiyatları


Sadıkoğlu İnşaat tarafından Çamlıca'da inşa edilen New City Evleri 11 bin 650 metrekare alanda hayata geçirildi. 7 blokta toplam 288 konutun yer aldığı New City Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor.



New City ev fiyatları 430 bin TL'den başlıyor. New City Evleri'nde 2+1 konutlar 430 bin TL, 3+1 konutlar 470 bin TL, 4+1 konutlar 900 bin TL, 5+1 konutlar 940 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor. Çamlıca Ünalan mevkiinde yer alan New City Evleri'nde konut büyüklükleri 60 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.


New City Evleri'nin havadan videosu için TIKLAYINIZ!


New City Evleri'nde açık/kapalı yüzme havuzları, süs havuzları,...