05 / 05 / 2024

new drita daire fiyatları

new drita daire fiyatları

New Drita daire fiyatları kapsamında fiyat bilgisi satış ofislerinden öğreniliyor. Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da yer alan New Drita Evleri projesi kapsamında konutların teslimleri ise hemen yapılıyor

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Joan Rivers’ın New York'taki dairesi 38 milyon dolara yeniden satışta!

2014 yılında hayatını kaybeden oyuncu Joan Rivers'in New York'taki penhouse şeklindeki dairesi yeniden satışa çıkarıldı. Daire için 38 milyon dolar isteniyor. 

Jeff Bezos New York’ta ultra lüks daire aldı!

Koronavirüsün ardından servetini katlayan ve 140 milyar dolar barajına ulaşan tarihteki ilk isim olan dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos New York'ta ultra lüks bir apartman dairesine tam olarak 16 milyon dolar (110 milyon TL) ödedi...

Matt Damon New York’ta 16,75 milyon dolara daire aldı!

Ünlü oyuncu Matt Damon, bir çok Hollywood yıldızının da tercihi olan New York Brooklyn Heights çevresinde tam olarak 16.75 milyon dolara bir çatı katı daire satın aldı...

Burcu Esmersoy New York'ta daire arıyor!

Yaklaşık bir aydır Berk Suyabatmaz'la aşk yaşayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, New York'ta daire arıyor.

Serkan Uçar New York’taki CitySpire'den 2.1 milyon dolara daire aldı!

Ece Erken'in eski eşi ve oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar New York’taki CitySpire'den 2.1 milyon dolara daire aldı.

New Loca İstanbul fiyatları 310 bin TL'den başlıyor!

KYM Yapı tarafından hayata geçirilen New Loca İstanbul fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 238 daire yer alıyor.

İşte New York'taki 38 metrekarelik 5+1 daire!

New York Manhattan’da mimarlar 38 metrekarelik bir stüdyo daireyi 5 oda 1 salon haline getirdi. İşte her eşyanın sığdığı o ev...

Alanya New Life Oba Evleri Haziran 2017'de teslim!

New Life Oba projesi, Hescebeci Construction tarafından Antalya Alanya'da inşa ediliyor. Yeni Yaşam Oba sloganıyla hayata geçen projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

Reza Zarrab New York Manhattan'da daire tuttu!

İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı Brafman, Zarrab için New York Manhattan’ın iyi bir bölgesinde, 15'inci katta bir daire tutulduğunu açıkladı.

New Nişantepe fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen New Nişantepe projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. New Nişantepe Evleri projesi Mart 2018 yılında teslim edilecek...

Uma Thurman New York'taki evini 6. 25 milyon dolara satışa çıkardı!

Uma Thurman, New York'taki evini satışa çıkardı. Mahmattan'ın en gözde semtlerinden birinde bulunan yüksek tavanlı ve 3 yatak odası dubleks daire için Thurman'ın istediği fiyat 6. 25 milyon dolar.

Cristiano Ronaldo 23 milyon dolarlık yeni bir daire aldı!

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 140 milyon sterlinlik (590 milyon lira) bir yatırımla Monte Carlo’da otel satın alan Ronaldo, ağustos ayında da New York'taki Trump Tower'dan bir daire almıştı.

new drita daire fiyatları Haberi

new drita daire fiyatları

New Drita daire fiyatları kapsamında detaylardan önce projeden bahsedelim. New Drita Evleri, Büyükçekmece Mimaroba'da İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alıyor. 


New Drita Mimaroba satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje kapsamında toplam arsa alanı 8 bin 300 metrekare olarak belirlendi.


ND Holding tarafından yükselen New Drita Mimaroba teslimleri hemen yapılıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin alanları 113 metrekareden başlıyor ve 126 metrekareye kadar yükseliyor. 




New Drita daire fiyatları!

New Drita daire fiyatları kapsamında detaylar satış ofislerinden öğreniliyor. Projede çocuk parkı, fitness salonu, sauna ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor. 


New Drita Mimaroba adres: Mimar Sinan Merkez...