23 / 05 / 2024

new drita konutları fiyatları

new drita konutları fiyatları

Daire fiyatlarının 180 bin 600 TL'den başladığı New Drita projesinde daire teslimleri 2013 yılının Mart ayının sonunda gerçekleşecek...

Erzurum New City Konutları'nı yıkan firmadan açıklama!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı nedeniyle yıkılması kararı alınan New City Konutları'nda iş makinelerinin çalışması devam ediyor.

Erzurum New City Konutları yıkılıyor!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen New City konutlarının yıkımına başlandı. 550 bin liraya ihale edilen yıkım, 200 gün sürecek.

Erzurum New City Konutları için karar çıktı!

Erzurum’un 'kanayan yarası' New City için karar çıktı! Önce yarım kalmış bloklar ortadan kaldırılacak, sonra mahkemenin söyleyeceği son söz beklenecek. Kaynak: New City için karar çıktı!

Ahmet Metin Karadayı tahliye edildi!

Nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve 2100 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan New City konutlarının sahibi işadamı Ahmet Metin Karadayı dün yapılan duruşmada tahliye edildi.

Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek. "Dünyanın En İyi Projesi" ödülüne layık görülen proje 60 kattan oluşuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat imzası ile Amerika New York Manhattan’da hayata geçirilecek olan Nef New York Konutları "Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü. Peki New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef New York Konut fiyatları!

Nef New York Konutları fiyatları bulunduğu bölgede 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiyor. Parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunan proje 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Nef Newyork Konutları iletişim!

Nef Newyork Konutları iletişim bilgileri olarak 444 9 633 telefon numarası belirlendi. Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan proje Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse ola

Manhattan Nef New York Konutları!

Yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip Manhattan Nef New York Konutları'nın inşaatına 2015 yılı sonunda başlanması planlanıyor. 60 kattan olucak proje otel ve ofislerden meydana gelecek.

New Drita örnek daire!

Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği New Drita örnek daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proj, ND Holding imzası taşıyor...

Kartal New Yakacık daire fiyatları!

Kartal New Yakacık daire fiyatları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1, 3+2 bahçe dubleksi ve de 4+2 çatı dubleksi seçeneklerinden meydana geliyor

New Drita Mimaroba teslim tarihi! Banka kredisine uygun!

New Drita Mimaroba teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. 128 konutun bulunduğu Mimaroba New Drita Evleri'nde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...

ND Holding New Drita ödeme planı! Hemen teslim!

ND Holding New Drita ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Konutların hemen teslim edildiği New Drita Evleri Büyükçekmece Mimaroba bölgesinde yer alıyor...

new drita konutları fiyatları Haberi

new drita konutları fiyatları

Toplam 128 dairenin yer aldığı New Drita, ND Holding tarafından inşa ediliyor. Konutların 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje, 9 bin 930 metrekare alana sahip.


Yüzde 70'inin yeşil alana ayrıldığı Mimaroba New Drita'da; 2 oda 1 salon daireler 180 bin 600 TL, 3 oda 1 salon daireler 222 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.




Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabildiği New Drita Evleri, İstanbul Mimaroba'da yükseliyor. Projede yer alan 2+1 daireler 86 metrekare, 3+1 daireler ise 106 metrekare olarak tasarlandı.


Teslimlerin Mart ayı sonunda gerçekleşeceği New Drita Evleri Mimaroba, 8 bloktan meydana geliyor. Projede; yüzme havuzu, çocuk parkı, fitness salonu, kapalı otopark ve sauna gibi imkanlar bulunuyor.


444 63 93

www.newdrita.com

Merve...