23 / 07 / 2024

New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi

New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ahmed Ibrahim Ahmed Ouf ve Magdi Zakarıa Abdelfhanı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yapraklı tarafından kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Era Archıtects Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Archıtects Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Gezen tarafından kuruldu.

New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ahmed Ibrahim Ahmed Ouf ve Magdi Zakarıa Abdelfhanı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ERA, Selimoğlu projelerinin yatırımcısına danışmanlık verecek!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık uzmanı ERA Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek Selimoğlu projelerinin tek yetkili satıcısı olan Hasan Selimoğlu’yla işbirliği anlaşması imzaladı.

New İstanbul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 18 Şubat 2015'te, 75 bin TL sermaye ile Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Servotel Corporation 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine danışmanlık hizmeti veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Servotel 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine yön veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Servotel 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak!

42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine yön veren Servotel Corporation, önümüzdeki iki yıl içinde aralarında Moskova, Montenegro, Bakü ve New York’un bulunduğu 12 yeni destinasyonda 18 turizm yatırımına danışmanlık yapacak.

Era Türkiye’nin ilk gayrimenkul danışmanlık akademisini kurdu!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul danışmanlık akademisi, ‘ ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi ’ sektöre profesyoneller kazandırmak üzere hayata geçirildi. Türkiye’nin ilk gayrimenkul danışmanlık akademisi kuruldu.

ERA Türkiye kentsel dönüşümde danışmanlık hizmeti verecek!

ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik; "Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında düzenli olarak sunduğumuz danışmanlık eğitimleri ile kentsel dönüşüm konusunda uzmanlık eğitimleri vererek hak sahiplerini bilgilendireceğiz...

ERA Türkiye kentsel dönüşüme danışmanlık desteği veriyor!

I. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ nin ana sponsoru olan ERA Türkiye, kentsel dönüşüm konusunda danışmanlık desteği veriyor. Kentsel dönüşüm danışmanlığı eğitimleri gelecek ay başlıyor...

New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Haberi

New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi


New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmed Ibrahim Ahmed Ouf ve Magdi Zakarıa Abdelfhanı ortaklığında kuruldu. 


New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatilköyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistiktesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkullerialmak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek..........



New Era Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Adres; İskenderpaşa Mah.Sofular Tekkesi Sok.No.13/6...