06 / 05 / 2024

new residence konutları

new residence konutları

New Residende 23 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Erzurum New City Konutları'nı yıkan firmadan açıklama!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı nedeniyle yıkılması kararı alınan New City Konutları'nda iş makinelerinin çalışması devam ediyor.

Erzurum New City Konutları yıkılıyor!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen New City konutlarının yıkımına başlandı. 550 bin liraya ihale edilen yıkım, 200 gün sürecek.

Erzurum New City Konutları için karar çıktı!

Erzurum’un 'kanayan yarası' New City için karar çıktı! Önce yarım kalmış bloklar ortadan kaldırılacak, sonra mahkemenin söyleyeceği son söz beklenecek. Kaynak: New City için karar çıktı!

Ahmet Metin Karadayı tahliye edildi!

Nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve 2100 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan New City konutlarının sahibi işadamı Ahmet Metin Karadayı dün yapılan duruşmada tahliye edildi.

Güneşli Mirage Rezidans teslim tarihi!

Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Residence Konutları'nda 342 konut satışa sunuluyor.Güneşli Mirage Rezidans teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

Sur Yapı Mirage Residence teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 356 bin TL'den başladığı Sur Yapı Mirage Residence Konutları'nda lansmana özel yüzde 7 indirim yapılıyor. Sur Yapı Mirage Residence teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

Sur Yapı Mirage Residence iletişim!

17 katlı 3 bloktan oluşan Mirage Residence Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Sur Yapı Mirage Residence iletişim için 0216 422 65 14 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Mirage Residence nerede?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Mirage Residence Konutları 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Satışları devam eden projede 342 adet konut bulunuyor. Peki Mirage Residence nerede?

Çamlıca The Address Residence Konutları'nın teslimleri 2016'da!

Toplam arsa alanının 48 bin metrekare olarak belirlendiği Çamlıca The Address Residence projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Hivda İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hivda İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sezer Alaca tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Esenyurt, Pirireis Mahallesi, New Residence'ta kuruldu.

Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilecek. "Dünyanın En İyi Projesi" ödülüne layık görülen proje 60 kattan oluşuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlayacak?

New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat imzası ile Amerika New York Manhattan’da hayata geçirilecek olan Nef New York Konutları "Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü. Peki New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef New York Konut fiyatları!

Nef New York Konutları fiyatları bulunduğu bölgede 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiyor. Parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunan proje 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

new residence konutları Haberi

new residence konutları


New Residence Beylikdüzü'nün havadan son videosu için...