29 / 04 / 2024

Mirage Residence nerede?

Mirage Residence nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Mirage Residence Konutları 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Satışları devam eden projede 342 adet konut bulunuyor. Peki Mirage Residence nerede?



"Mirage Residence nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısacap projenin özelliklerinden bahsedelim.  Sur Yapı  tarafından hayata geçirilen proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan Mirage Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. 


Sur Yapı Mirage Residence'de dairelerin alanları 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim ve peşin ya da peşin + banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Konut fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteren  Mirage Rezidans  Güneşli'de 342 tane daire mevcut. Satışları devam eden projede 60 mağazadan oluşan Mirage Çarşı da yer alıyor.


Mirage Residence nerede?

İstanbul Bağcılar Esenyurt'ta inşa edilen Mirage Residence metrobüse, metroya, Tem Otoyolu'na ve Atatürk Havaalanı'na yakın bir bölgede yükseliyor. 


Bağcılar Mirage Residence'nin ortak kullanım alanları; çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, yüzme havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanından meydana geliyor. 


Mirage Residence Güneşli satış ofisi 

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön